שאלה בנושא הסוללרי

jDaNiELLE

New member
שאלה בנושא הסוללרי

יש לילדי פלאפונים רגילים עליהם אני משלמת דמי אחזקה + ביטוח + שיחות שהם עושים, הגבלתי את ילדי בשיחות והם בהחלט עומדים בזה אלה שדמי האחזקה והביטוח הם עיקר התשלום פניתי לחברת פלאפון והם הציעו לי להעביר את הפלאפונים למסלול של טוקמן כלאמר לקנות כרטיס שיחות ובזה הם ישתמשו אלא שהבעיה שלי היא לא השיחות כי בזה הם מצמצמים והם על הכיפק הבעיה שלי היא דמי האחזקה והביטוח חבל שחברת פלאפון לא מתחשבת במי שהיום נתון לקשיים ולוקחת חזרה את המכשירים. שאלתי האם ישתלם לי להעביר את הניידים למסלול טוקמן?

ronnye

New member
תשובה לנושא הטוקמן.

קודם כל- את יכולה להפוך את הטלפון הרגיל שלך לטוקמן. מדובר בסך הכל בשינוי של המבצע. העלות של זה היא חד פעמית 100 ש"ח. אם יש לך דמי יציאה מתוכנית את צריכה לשלם אותם. לאחר מכן את לא משלמת דמי מנוי אבל את עדיין משלמת ביטוחים את את מעונינת. דרך נחמדה להיפטר מהתשלום של ה- 100 ש"ח היא לנתק את הקו ואז לחבר אותו מחדש כאיזי. את רק צריכה לוודא שנשמר המספר. בהצלחה.

ZVI120

New member
תעברי לאורנג'

אין להם דמי מנוי ובנוסף תוכלי לקנות מכשירים חדשים צבעוניים ב324שח למכשיר(סנדוS330) בנוסף תוכלי לדבר בתוך המשפ' ב12אג לדקה ובנוסף יש המון חבילות והטבות חינם לצעירים(120דק בלילה חינם,SMSמוזל וכו')

לכטר

New member
טוקמן עולה יותר....

השיחה מטוקמו עולה הרבה יותר ממכשיו עם קו רגיל..... עדיף לחסום במכשיר חיוג לכול המספרים, ולאפשר חיוג רק להורים, בית, סבים וסבתות, אחרים ואחיות.... או כל אדם אחר שנמצא בקשר קרוב עם הילדים. ולעשות מסלול משפחתי לכל הטלפונים של בני הבית - עלות שיחלה של כ 9 א"ג (לעומת הטוקמן - כ- 70 אג')

Origin1

New member
ביטוח אופציונלי

יש חברה שנקראת טלטיב המבטחת מכשירים סלולריים במחיר זול בהרבה מהחברות הסלולריות. חפשי אותם וקבלי הצעת מחיר. מנסיון שלי השירות שלהם מעולה.

ZVI120

New member
לא שווה לבטח את המכשיר

תוך שנתיים אתה מחזיר את המחיר של המכשיר מכשירים כאלה לא מתקלקלים אם שומרים עליהם.

למעלה