יש לי סחוג תימני אסלי (שלא אני הכנתי).
חריף - פחד (ואני מת על חריף. אבל זה משהו מיוחד באמת. הכפית מתעקמת מהחריפות).
נתן לי את זה תימני אסלי שמכין את זה בעצמו בבית. חילקתי לקופסיות קטנטנות והקפאתי (זה כבר יותר מחצי שנה בהקפאה).
כל פעם אני מפשיר אחת קטנה, כלומר - מוריד לפריג'ידר ושם את הקופסית בכוס מחשש שהפלסטיק של הקופסית יסדק וכל הנוזלים ידלפו. משתמש בזה רק כתבלין.
 
לא הבנתי למה שיהיה סמרטוטי. הרי זה טחון כדבעי. אז מה יהיה שם סמרטוטי?
 
בלי נדר, כשהסחוג ( למרות שיש לומר 'זחוק') הזה יגמר לי, אני חושב להכין משהו כזה לבד (יש סרטוני הסבר באינטרנט. ההוא של סבתא שושנה נראה לי יותר מכולם). אבל זה יקח זמן כי עוד יש לי מלאי מהתימני שנתן לי את זה.