שאלה בנושא הקפאה:
אתמול בצהריים הכנתי מרק מעולה מארטישוק ירושלמי,
המרק במרקם מוקרם ועדין, לאחר שנטחן ביחד עם כרישה מאודה ,
ועורבב עם שמנת -לבישול,עבר צינון ונשמר לילה במקרר.
השאלה היא:
האם אפשרי להקפיא בפריזר את המרק המוקרם הנ"ל,
לשבוע ימים במקפיא ?
אגב,
למי שמעוניין, אשמח להקליד את המתכון למרק המוקרם,
שמאוד קל להכנה -וכול כך טעים .
אתמול בצהריים הכנתי מרק מעולה מארטישוק ירושלמי,
המרק במרקם מוקרם ועדין, לאחר שנטחן ביחד עם כרישה מאודה ,
ועורבב עם שמנת -לבישול,עבר צינון ונשמר לילה במקרר.
השאלה היא:
האם אפשרי להקפיא בפריזר את המרק המוקרם הנ"ל,
לשבוע ימים במקפיא ?
אגב,
למי שמעוניין, אשמח להקליד את המתכון למרק המוקרם,
שמאוד קל להכנה -וכול כך טעים .