ronnie 123
New member
שאלה בנושא הקפאת עוגת שמרים
עשיתי קראנצ' אחרי התפחה שניה עיצבתי והכנסתי להקפאה בדיפ (לא בפריזר הרגיל). הוצאתי לקראת התפחה שניה ואחרי מס' רב של שעות הבצק תפח בקטנה וגם הגיר נוזל (קראנצ' קינמון).
הרבה פעמים עשיתי את העוגה הזו אבל זו פעם ראשונה שהיא נכנסה להקפאה. האם הטעות שלי היתה שההפשרה היתה צריכה להיות מדורגת?
דיפ - פריזר-מקרר/בחוץ?
עשיתי קראנצ' אחרי התפחה שניה עיצבתי והכנסתי להקפאה בדיפ (לא בפריזר הרגיל). הוצאתי לקראת התפחה שניה ואחרי מס' רב של שעות הבצק תפח בקטנה וגם הגיר נוזל (קראנצ' קינמון).
הרבה פעמים עשיתי את העוגה הזו אבל זו פעם ראשונה שהיא נכנסה להקפאה. האם הטעות שלי היתה שההפשרה היתה צריכה להיות מדורגת?
דיפ - פריזר-מקרר/בחוץ?