שאלה בנושא התבודדות....

שאלה בנושא התבודדות....

התחלתי לחשוב על לקחת פסק זמן מהחיים למשך שבוע ולהתנחל באיזה צימר למשך שבוע לבד לבד עם עצמי... בלי טלפונים !!!!
ולחשוב על עצמי, על העבר-הווה-עתיד לחשוב מה אני רוצה לעשות עם הבעיות שיש לי וכו'... ממה שראיתי פחות או יותר באינטרנט, הצימר הכי זול עולה באמצע שבוע כ-250 ש"ח בערך אני מבינה שאלה גם המחירים לבתי ספר שדה קמפינג לא בא בחשבון בשום אופן. אני רוצה משהו שיהיה הכי זול שאפשר למצוא ושיהיה פשוט נוח. מה אתם מציעים? איפה כדאי?

סיריוס1

New member
עדיף לך התבודדות ללא תשלום על כך. כגון יער...

...או חוף ים או שמורת טבע כלשהי. צימר עדיין ישאיר אותך לא מובדדת, מחוברת לציויליזציה. ההתבודדות היא גם מבני אדם וגם ממעשי בני-אדם כגוןן חשמל, טלויזיה ומכוניות וכו'. ניתן לנסוע למדבר למקום שנקרא "שחרות" והם מציעים טיולים מבודדים במדבר: רק גמל אוכל מים ומדריך. אולם, התבודדות יכולה להיות שעה כל יום להסתובב לבד באזור פרעי כגון שטח פתוח כלשהו ליד הבית שעדיין לא בנו שם.התבודדות היא גם עניין של קצב: לחזור על זה לפרקי זמן קצובים כל כמה זמן...

מצאת צימר מאד זול!

עד כמה שידוע לי מחירי צמירים הם הרבה יותר גבוהים ובמיוחד עכשיו בתקופת הקיץ. עוד רעיון שיש לי - אני יודעת שבמושב חצבה יש אורחן לא יקר. לא נראה לי שתוכלי להתבודד כל עוד את שם, אבל תוכלי משם ללכת רגלית לפינות שקטות במדבר. ואם כבר הזכרתי את חצבה - חשבת על הויפאסנה? 10 ימים של שקט והתכנסות פנימה.

למעלה