שאלה בנושא התקנת ה-HOTSYNC

שאלה בנושא התקנת ה-HOTSYNC

לראשונה אני מנסה להתקין את התוכנה ולסנכרן עם המחשב. הבעיה: קצת לפני סיום ההתקנה התוכנה נתקעת. כשאני עושה רסטרט למחשב אז אני רואה שני אייקונים הראשון פאלם דסקטופ והשני QUICK INSTALL ולמרות שאני רואה במפורש שההתקנה נתקעה שניהם עובדים פיקס. 1. מה המטרה של ה-QUICK INSTALL? 2. בטריאו (650) מוגדרים לי שני אנשי קשר והיומן של הפאלם מסנכרן רק אחד מהם למרות שאני מוחק אותו, הפאלם כל הזמן 'מחיה' אותו מחדש. איך אני מתגבר על הבעיה? 3. לא הצלחתי לסנכרן את הפאלם עם האאוטלוק (ככל הנראה בגלל שהתוכנה נתקעה בהתקנה ולא נפתח לי מסך ההגדרות), איך אני מגדיר אותו ופותר את הבעיה? תודה מראש

תשובות

ראשית, אנא שרשר את שאלותיך כדי שיהיה מקום גם לשאלותיהם של אחרים. וכעת לתשובות: quick insall מיועדת להתקנת תוכנות והעברת קבצים מהמחשב לפאלם (חלק מחבילת הpalm desktop). 2. אינני מכיר את הטריאו היטב אך בדוק שכשאתה מוחק אתה מסמן גם שלא ישאיר עותק על המחשב. (יתכן שכשאתה מוחק מהפאלם, המס' חוזר כיוון שבהגדרות הסינכרון מוגדר לפאלם לקבל אותו בחזרה מהמחשב). באשר לשאלת האאוטלוק צר לי אך איני יכול לעזור.

תודה על התשובה../images/Emo8.gif,

לקבל עזרה נוספת בנוגע לסנכרון (לא הצלחתי לסנכרן כמו שצריך). בנוגע לשרשו -קיבלתי, אבל.. לא כל נושא אמור להיות באשכול נפרד?

ממליץ לך...

להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש. כל הבעיות שלך נובעות מהתקנה לא "בריאה" של תוכנת הסינכרון. יכול להיות שמשהו מתנגש לך עם ההתקנה. סגור את כל האלפיקציות שרצות במחשב שלך לפני התקנה (הכול - כולל כאלו שהם Tray Icon) אלו הם בעיות של התקנה ב-Windows. לאחר שהתקנת וקינפגת ל-Outlook (כשנשאלת לבחור) ברירת המחדל תהיה סינכרון רשומות ולכן אם מחקת איש קשר בבפאלם/אוטלוק אזי הוא ימחק גם בשני

לצערי עדיין לא עוזר../images/Emo4.gif

עבדתי בדיוק לפי ההוראות שלך (משה) ולא הלך, גם לאחר הסרת התוכנה וניסיון להתקין אותה דרך האתר של PALM ONE. יכול להיות שתוכנה מסויימת שמותקנת על הנייד מפריעה לה? ונניח שכן, אז למה היומן של הפאלם עובד, אבל לא נותן לי אפשרות לסנכרן מול האאוטלוק, הפעולות שלו היומן מוגבלות לכאורה? בייאוש קל, תודה על העזרה.

מאוד מוזר!

חיפשת באתר של פאלם? התיעוד שלהם מעולה. שים לב שאם יש הודעות שגיאה ב-HOTSYNC תשים לב שהכ מכילות מספר שגיאה (משהו כמו C010102) חפש את הצירוף הזה בגוגל יחד עם המילה hotsync ותמצא בטוח את התשובה.. משה

למעלה