שאלה בנושא התשלום

שאלה בנושא התשלום

שלום לכולם! אני יודע שכבר שאלו את השאלה בעבר (מצטער) אך אני מעדיף לוודא. איך משלמים? הולכים לבנק ומבקשים צק בנקאי? (לא יודע מה זה, אף פעם לא הוצאתי את זה) מה הסכום המדויק בשקלים?הבנתי שזה מתעדכן כל הזמן. אני יודע שזה 550 דולר קנדי ליחיד. האם אפשר לבקש מהבנק צק על דולר קנדי? בבקשה עם משהו עשה זאת לאחרונה תפרטו... תודה מראש למגיבים,

predoc

New member
למרות העצלנות

כל הפורום הוא 5 דפים וזה נמצא בדף 3 אבל הנה הלינק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1712&firstmsg=30 יש שם גם מסמך מצורף של בדיוק כמה צריך לשלם ולמי - המוטב (למי התשלום) שונה אם זה בדולר קנדי או בשקלים. כן הולכים לבנק בישראל עדיף עם הנייר ביד ומבקשים המחאה בנקאית לפקודת X - הם ינחו אותך משם. כן זה מניסיון - הוצאתי צק בנקאי לפני שנה וקצת לערך לצורך אישור עבודה. בנוסף הוצאתי לאחרונה צק בנקאי בדולרים קנדים - מבנק בקנדה. צק בנקאי בדולר קנדי מבנק בישראל - עוד אף אחד לא סיפר חוויות בעניין. ספר לנו - זה אמור להיות מאוד כדאי ( שווה כמה מאות שקלים) .

כיצד מדביקים לינקים מתפוז?

נכנסים לפוסט המבוקש, ומקישים על הנקודה הכתומה שמימין לנושא, רצוי של הפוסט הפותח את השירשור, ומעתיקים את הלינק משורת הכתובת של הדפדפן, אל שורת הקישורים שבתחתית, בוחרים תיאור משמעותי שיוצר לינק "לבוש" שמעלה את הדירוג שלנו בגוגל. כדאי תמיד לכתוב בתיאור מילים מתאימות כמו "הגירה" "קנדה" ו "עלויות" שהן מילות מפתח שייקלו בעתיד על חיפוש ב"תפוז" או ב גוגל, למשל עלויות פתיחת תיק הגירה שגרירות קנדה ויגרמו לפחות שאלות חוזרות מיותרות, בכל מקרה הינה הלינק המפורש למידע שהובא על ידי פרדוק תודה.

vb4

New member
אז הנה אחת ששילמה בדולר קנדי

בשבוע שעבר נכנסתי לבנק שלי והוצאתי צ'ק בנקאי בדולרים קנדים (1400 CAD עבור 2 מבוגרים ו-2 ילדים), רשום לפקודת:Receiver General For Canada. מסרתי את הצ'ק בשגרירות והוא התקבל ללא בעיות. חישוב שעשיתי בעצמי ועם פקיד הבנק, עלה שחסכתי בסביבות ה-500 ש"ח, עם זאת שהצ'ק הבנקאי בדול"ק עולה 78.58 ובשקלים רק 13, ובנוסף יש את עמלת החליפין. זאת משום שהחישוב של העמלות בשקלים הוא לפי דולר של 4 ש"ח, כשלמעשה הדולר היום הוא בסביבות 3.6 ש"ח, וזה חוסך המון כסף. כדאי. בהצלחה.

תודה רבה על התשובה

אז אין בעיה לקבל מבנק ישראלי צק בנקאי של דולר קנדי, נכון? ואם בכל מקרה יש בעיה, מה הסכום בשקלים? זה היה 4440 לשני אנשים אך זה בטוח התעדכן עכשיו בעקבות ירידת הדולר ואני לא מצאתי את הסכום המדויק בשקלים שהם רוצים באתר השגרירות. משהו היה שם השבוע ושילם בשקלים?

vb4

New member
תשובה

נכון,אין בעיה. הסכום שאתה נוקב בו בשקלים מדוייק והוא לא התעדכן בעקבות ירידת הדולר. זה מה שמוזיל את הצ'ק בדו"ק.

vb4

New member
לקנדי לעתיד

נכון, ואמרו לחכות שנתיים וחצי... הרבה זמן...

vb4

New member
סליחה, טעות

מבדיקה יותר יסודית של המכתב עולה שעלינו לחכות בערך 30-36 חודשים. מה אתך, הגשת כבר?

למעלה