שאלה בנושא ויזת L1 expedite

Alfa156 GTA

New member
שאלה בנושא ויזת L1 expedite

אם זכור לכם, החברה שבא אני עובד החליטה לא לחכות לכניסה שלי עם ויזת J2 וEAD אלא לנסות להוציא לי ויזת L ולחסוך את 3 חודשי ההמתנה.

אתמול קיבלתי מייל מהחברה, שהם מבקשים לדחות את הטיסה שלנו ב10 לחודש בעוד שבוע/שבועיים מאחר ואת התשובה הם אמורים לקבל ב14 לחודש (הזה).

לאחר שנאלצי לסרב מסיבות לוגיסטיות כאלה ואחרות משרד עורכי הדין שאיתם אנחנו עובדים נתן את 3 האופציות האלה:

1) Either wait for the approval notice here in the U.S. Upon receiving the approval notice, he can go back to Israel or other countries, get his L-1A visa stamping done and enter the U.S. on L-1A.
2) Wait for the Approval Notice and process his visa in Israel and enter the U.S. on L-1A with the stamp on the passport.
3) File the change of status from J-2 to L-1A in the U.S. by re-applying the L-1A over again with the USCIS.

כתבתי להם שאופציה 1 ו3 נשמעות לי סבירות ולא אכפת לי להמשיך עם מה שהם ממליצים, הם המליצו ללכת על אופציה 1 ולעשות את הvisa stamping בקנדה.

אתם יכולים לעזור לי להבין את תהליך visa stamping? איך שאני מבין את זה, זה בדיוק כמו כל בקשה לויזה, DS160, ראיון, אם מאשרים לוקחים את הדרכון ותוך כמה ימים חוזר אליך, על זה מדובר? זאת אומרת הטיסה לקנדה תהיה בכל מקרה לכמה ימים ולא הלוך חזור ? האם אפשרי לקבל את הדרכון באותו המעמד חזרה?

תודה,
אשמח לשמוע עוד עצות וכיוונים!

oligomerization

New member
חכה לתשובה של מומחי הפורם (באדום) - אבל -

דעתי (החובבנית) שהעורכי הדין מסתכנים בכך שמכנסים אותך לארהב בזמן תהליך ויזת L... תיקח את מה שאני אומר בערבון מוגבל...ותחכה למומחי הפורם...

בכל אופן, בכל אחת מהאופציות בסופו של דבר תצטרך לצאת לשגרירות ישראל (מחוץ לארהב) ולקבל ויזה בדרכון (בדומה לויזה תייר)... אתה יכול לעשות את זה בשגרירות ישראל בקנדה או בישראל...

המלצתי - תחכה כמה ימים ותעשה את כל התהליך לפני הכניסה לארהב (במיוחד שאתה כבר בתוך התהליך).

למעלה