שאלה בנושא זוגיות

white star

New member
שאלה בנושא זוגיות

אומנם יש לי חבר לא הרבה זמן (שבוע וחצי רק
) אבל השאלה שלי היא :זה אמרו להיות כל כך קשה??? הבעיה היא שאני מאוד עסוק (סטודנט) וגם הוא מאוד עסוק בעבודה אז ממש לא יוצא לנו לדבר הרבה ואנחנו נפגשים פעם בכמה ימים ואני עשיתי די מרחק מימי הארון (עוד לא הולך עם דגל גאווה אבל בדרך) והוא נעול בו חזק וזה מפריע כי אם אנחנו רוצים לעשות משהו צריכים לנסוע למקום מבודד שנותן לי את ההרגשה שאני בן 16 ובכלל בגלל הפחד שלו המפגשים שלנו מאוד קרים ובגלל זה רבנו כמה פעמים והיום מאוד הייתי קרוב לפיצוץ. אז רבותיי תגידו לי אם כל זוגיות היא כל כך קשה...

guy1974

New member
קשה אבל

בכל זוגיות יש קשיים, עליות וירידות והדבר החשוב זה לדעת להתגבר על הירידות וגם ברגעים קשים לזכור ולתת קרדיט לדברים הטובים. מה שאתה מעלה כאן מאוד מתקשר לשאלה של דרור22 "פינת המתלבט-הפרשי גילאים" ואם להיות הכי כנה שבעולם, אתה יוצא עם בחור בן 42 שנמצא עמוק בארון, אני לא יודע מה "הסרט" של הבחור אבל זה לא נשמע לי כהתחלה טובה ולא עתיד ורוד ואם אתה לא רואה באופק שינוי מתקרב מצידו אני הייתי מציע לנטוש
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

42 "בחור"../images/Emo35.gif

יותר "בעל בעמיו"
מרץ עם אוגוסט יכול להיות נחמד - אבל אוגוסט בארון (ולא נשוי) זה חור שחור בחלל החיצון...

Liroy26

New member
זוגיות היא לא קלה אמנם

אבל עושה רושם שבמקרה שלכם היא פשוט לא זה. בנוסף לעובדה שהרבה לא יוצא לכם לבלות ביחד, כשזה כבר קורה הוא די מושך אותך אחורה בכל הקשור להסתגרות בארון. לדעתי זה חבל ולא ממש שווה את ההשקעה. זוגיות פירושה להקריב מצד אחד, מצד שני אתה צריך לחשוב טוב טוב עד כמה ומה אתה מוכן להקריב בכדי שהיא תצליח. האם הזוגיות הזאת שווה את זה בעיניך?

amet

New member
אני לא חושב

שזוגיות חייבת להיות קשה!! אים ספק שבכל התחלה, יש כל מיני אי הבנות, ויכוחים, כל אחד רוצה לשמור על הטריטוריה שלו, אבל לומדים לאט לאט שכשי בן זוג, זה הזמן להרחיב את המרחב שלנו על מנת שנוכל להכיל גם את הבן זוג. אך מה שאתה מעלה כאן, לפי הרגשתי ודעתי בלבד! זה כמו להכניס ראש בריא למיטה חולה. גם ההפרשי גילאים מאוד גדול, שזה בהחלט משנה את העובדות. לא רנאה לי עם כל כמה שהוא נחמד ומקסים ומדהים וכל המילים היפות האלה, שאתה באמת תוכל לנהל כאן מערכת יחסים בריאה. מה זאת אומרת אנחנו נוסעים למקום מבודד אם אנחנו רוצים לעשות משהו. אין לו בית? אין לו פינה משלו? הוא עוד לא הגיע למקום בו הוא מוכן לקבל את עצמו, או להיות הוא? האם הוא נשוי? כי אם כן זה משנה את כל התמונה, ואז הייתי אומר, ברח כל עוד נפשך בך. כדאי לך לקרוא את פינת המתלבט שלירוי26 העלה כאן לאחרונה. ואני חושב שתמצא ותבין האם זה באמת מה שאתה רוצה? וגם תשאל את עצמך את השאלות הכי קשות. האם נרה לך שהוא ייצא איתך? יילך איתך לסרט, לרקוד? האם אתה שם כי זה נוח, כי יש עם מי לדבר? כי יש עם מי לעשות סקס? כי אתה נורא עסוק, אז נוח שיש את זה? סלח לי אם שאלות אלה העלו בך קצת ...... אך לפעמים צריך להפסיק להתייפף, ולאפשר לאחר לראות עוד דברים מנקודת מבט שונה. בכל אופן אני אישית אוהב אותך אמט

מסכים עם כל מילה...

אני קורא את הלבטים הללו בענייני זוגיות שהועלו ע"י לירוי25(+1) ודרור22(-3) וכוכב לבן(נטול מספר),ובנוסף אני חוזה במערכת יחסים מאד מוזרה שהתפתחה בין האקס שלי וחברו הנוכחי ואני ממש לא מבין מה קורה פה והאם זה משהו שאני (בגלל בעיות שלי) לא מצליח לתפוס אותו. אני רואה אנשים שמתחברים אחד לשני כאשר אין להם כמעט תחומי עניין משותפים, ואף בלי שום כימיה או הידלקות ראשונית, מתווכחים על הרבה דברים,מתפשרים על ימין ועל שמאל והכל בשם הזוגיות- למה ? האם הדברים נובעים מתחושת "קשה שם בחוץ" ? האם באמת צריך להסתפק בתחושה של "לפחות יש לי בן זוג ,גם אם הוא לא מושלם,לפחות יש לי את זה". אדם צריך להבהיר לעצמו למה הוא נמצא במקום שבו הוא נמצא והדבר נכון בהרבה נושאים. במקרה זה השאלה, למה אתה נמצא בזוגיות הזו ? האם משום שאתה מקבל ממנה את כל מה שאתה צריך(ובתוך זה נכללות כל השאלות לגבי עד כמה אתה אוהב את הפרטנר שלך ועד כמה הוא טוב לך ואיתך ועד כמה אתה מוכן להסתפק במה שיש ולא מרגיש שחסר כלום וכו´ ) ? או שהסיבה שאתה בזוגיות הזו נובעת מחששות לגבי המשמעויות של לצאת מממנה (ובתוך זה נכללות התחושות של שוב להיות לבד,ומה יקרה אם לא אמצא מישהו יותר טוב וכו´) ? מתוך ההתמודדות שלי אני לומד הרבה על הבדלים בתחושות של אנשים, אני רואה שישנם אנשים שמוכנים להקריב הרבה מהאושר שלהם ומהצרכים שלהם על מזבח הזוגיות ,על מזבח השלמות המדומה. אני לא סבור שזוגיות צריכה להכיל הקרבה, כי עצם השמוש במילה הזו רק מרמז על כך שיש בזוגיות הזו קורבנות... קורבנות יש בקרב...זוגיות היא לא קרב,לא צריך להלחם עליה כדי לשמור עליה...גם פה כמו בתחומים אחרים של החיים צריך לפעמים להבין שיש דברים שלא נלחמים עליהם,צריך לוותר עליהם,ואז אין עוד סיבה להלחם. והערה לאמט: באופן כללי,אתה כותב דברים ממש יפים שתורמים המון לפורום הזה וגם מדברים ללבי.אני לא מגיב ,אבל קורא בהנאה.. סתם, לידיעה.

amet

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

גרין ביירד..... תודה רבה,
באהבה אמט

white star

New member
תשובתי

קודם כל הוא לא נשוי , הוא גר עם אמא שלו. דבר שני אנחנו מכירים עוד הרבה לפני שהחלטנו להיות חברים וארני רוצה להתנסות במערכת אמיתי כי עד עכשיו רוב המערכות יחסים שהיו לי היו דפוקות לגמרי ואני לא רציתי לפסול על הסף.אני מודה שהוא לא נראה כמו נסיך החלומות שלי אבל אני ממש מחבב את האופי שלו רק שהדברים קצת שונים בתור חברים מאשר ידידים.אתמול ניהלנו שיחת טלפון ארוכה שהוא אמר לי שאני חונק אותו ודיברנו איזה שעה והוא שאל אותי אם אני רוצה לחשוב על זה.אמרתי לו שאני לא רוצה לקחת ממנו זמן כי כשאני אומר את זה זו פשוט לדעתי רך יפה לזרוק מישהו ואני לא יודע חלק מהסיבה שאנחנו חברים היא שלא מתאים לי להיות לבד.והשילוב של אני לא בדיוק דוגמן עם החוסר בטחון שלי הופך את מציאת הבן זוג למאוד קשה. אז נכון אפשר להתיפיף ולהגיד שעבור בן זוג לא צריכים להתשר אבל ככה אתה לא מתפשר ובסוף עלול להישאר לבד מדבר אל החתול שלך...

התייחסות לעניין ה"אני לא...דוגמן",

אם צפית (וגם אם לא) אמש בתוכנית "החוליה החלשה", היו שם 10 דוגמאות לכך שהמשפט הזה שלך והתפיסה הזו של עצמך, כל כך לא בר חשיבות. מה שבפנים זה מה שקובע וזה מה שחשוב ! ברגע ש"תתפוס מעצמך" ותאמין בעצמך שיש לך הרבה מה להציע, אתה גם תקרין את זה כלפי חוץ ,והזוהר הפנימי שלך יראה לעיני כל מי שיהיה חשוב לו לראות אותו ! אגב, זו לא קלישאה, זה מנסיון.

spainbar

New member
האם נראה לך שאתה בזוגיות ?

אני מודע היטב שאין לי נסיון כמו ל- 90% מהאנשים כאן אבל... האם אתה באמת חושב שאתה בזוגיות ?? הרי אתם רק שבוע וחצי יחד. אם אתה רוצה להיות עם מישהו - ולהכיל אותו יחד איתך בזוגיות אז לא אמור להיות רצון עז של שניכם להיות יחד? לדבר, לראות, ולשמוע את הקול של השני ??? פשוט נראה לי שאנשים רצים מהר מדי לקרוא למשהו זוגיות ובסוף פוגעים רק בעצמם - תבדוק טוב טוב שזה באמת מה שהוא מחפש, ותנסה להבין בעצמך אם זה מה שאתה מחפש :) לתושובות ת´כלס - ראה את דבריי האחרים :) :} ס´ I AM LIFE, FOR I AM THE STUFF LIFE IS

עם כל הכבוד כוכב

גרינבירד לא ראה את המספר שלך אבל עפ"י הכרטיס האישי אתה רק בן 23 . למה ריצת האמוק לזוגיות? חוץ מלירוי שהוא דוגמן-על בעל
26 שבעלת המחשוף מתחרמנת על שפתיו וביטחון לפמפם תוך שינה עם שרל´ה שרון, אף אחד מאיתנו לא דוגמן (אוקיי, חבר´ה, אני מדבר רק על עצמי) וביטחון עצמי זה משהו שצריך לעבוד עליו ולא נראה לי שבן 42 שעדיין גר עם אימו - חייזר כבר אמרתי? - הוא ממש מי שאפשר לממש איתו שאיפות של שותפות בחיים שהיא הזוגיות של הומואים. לא ממש נשמע כמו זוגיות הויכוח הטלפוני הממושך אחרי שבוע וחצי של יעני "חברות". אכלתם אי פעם ארוחת בוקר ביחד? נסעתם לראות את הזריחה מעל ים המלח? או שזה מסתכם בחפוזים ביערות הכרמל?

Liroy26

New member
בן 42 וגר עם אמא שלו???

אתה צוחק עלי נכון??? כוכב יקר שלי, תעשה לי ובעיקר לעצמך טובה, תאסוף את כבודך העצמי ותעיף אותו לכל הרוחות!! במערכת יחסים יש פשרות אבל גם להן יש גבול! להגיד "הוא לא ממש נסיך החלומות שלי" באותה נשימה עם "אני נורא רוצה מערכת יחסים כי אף פעם לא היתה לי אחת נורמלית", לא! בפירוש לא! אמרתי לך מקודם ואומר זאת שוב - הבחור נשמע כמי שלא יודע באמת מה הוא רוצה מעצמו (עדיין גר עם אמא שלו למען השם!) ולדעתי אתה מבזבז אנרגיות על משהו שלא שווה את זה. יודע מה? עוד משהו - לו המצב היה הפוך ואני הייתי מעלה את ההודעה שלך, מה היית אומר לי אז? תודה על המחמאות משוטט יקר
אבל לירוי רחוק מלהיות דוגמן על!

.m

New member
ובכן...

בעיני זה בכלל לא חשוב בן כמה הוא (42), מה הפרש הגילאים ביניכם (כמעט 20 שנה), איפה הוא גר (בארון), ועם מי (אמא שלו) מבחינתי יש פה רק שאלה אחת: טוב לך|? והתשובה, כפי שהיא עולה מהודעתך היא "לא" (ויתכן, כמובן, שאני טועה. נגיד.) אז אם לא טוב לך למה להשאר? יש עוד מליון גברים אחרים בחוץ, ואני בטוחה שמתוכם תץוכל למצוא (לפחות) אחד שמתאים לך יותר. נכון, החיפוש לוקח זמן. נכון, יתכן ותתקל בדרך בעוד 10-20-30-100 אחרים שלא מתאימים. אבל כשתמצא אותו - תבין שהיה שווה
ולשאלה האם זוגיות חייבת להיות קשה, ובכן - בכל זוגיות יש קשיים, בכל מערכת יחסים בכלל (גם עם ההורים, וגם בין חברים טובים) - אבל כל עוד קווי התקשורת תקינים הכל פתיר.
mai

דרור22

New member
זוגיות????

המממ... סטאר לא יודע מה לומר לך? כן זוגיות זה דבר קשה - מה לעשות אתה מכניס לחיים שלך עוד ישות עוד אישיות עוד בן אדם, אתה רוצה להיות איתו לחלוק איתו כל רגע שקיים בך, לראות את הניצוץ בעניים שלו, להרגיש את החום שלו, מי לא רוצה אהבה? מי לא רוצה אחד כזה? השאלה כמה אתה מוכן להשקיע בקשר - כי כל קשר (אחרי ההתלהבות הראשונית - שלפעמים נמשכת קצת יותר משבועיים ולפעמים לא) צריך בנייה ותחזוק ובזה אין לי שמץ של ספק. אני כבר אמרתי את דעתי על קשר עם משהו שגדול ממני ביותר מ- 10 שנים , אבל אחד החברים שלי (שגם היה חבר שלי לתקופה מסויימת) כרגע נמצא במערכת יחסים עם גבר שמבוגר ממנו בקצת יותר מעשור- להגיד לך שזה לא מצליח להם אני לא יכול, לומר לך שראיתי אותו פחות מאושר ממה שהוא עכשיו? גם לא - טוב לו, טוב לו מאוד! (ולך חבר אני מאחל רק טוב ושתדע רק אושר, תמיד יהיה לך מקום בלב שלי!) אז אני בדיעבד מהניסיון שלי - לא הייתי חוזר למערכת יחסים כזו - אבל אנחנו אחרי הכל אנשים שונים, בעלי אישות שונה - מי יודע ??? דרור22

Yaron40

New member
קצת באיחור ... ../images/Emo140.gif

היי הייתי עסוק במילואים ועכשיו התפניתי לדברים החשובים באמת. אז בהחלט מצטרף לדעות שהושמעו בנושא, להפרש הגיל יש משמעות אבל ניתן להתגבר. הסימפטומים האחרים (ה"בחור" בארון בגיל כזה וכו) הם הבולטים יותר. לי היה נסיון קצר עם בחור צעיר ממני ב 20 שנה. כמו שאני רואה זאת במבט לאחור (בזמן, לא לאחוריים), לכל אחד מאיתנו היו חוסרים להשלים. זה לא הלך והקשר לא היה טוב. המעניין הוא שאחד מאיתנו היה צעיר בנפשו (בגוף מבוגר), והשני נפש מבוגרת (בגוף צעיר). זה ממש לא הלך. ביי ובהצלחה ירון

Yaron40

New member
../images/Emo51.gif

באמת תודה רבה. יש קצת התפתחויות אצלי, אשתדל לעדכן בהקדם (זמן, זמן, זמן - כמה הוא חסר). ירון

white star

New member
הגעתי להחלטה

אני היום הולך להיפגש איתו ולהגיד לו שאני צריך זמן לחשוב על זה. אני רוצה זוגיות , אבל לא זוגיות שאחרי שבועיים אני אתהה אם זה בכלל שווה את זה.וזה לא שאני לא רוצה.פשוט כנראהשזאת זוגיות מאתגרת מדיי ואם אני רוצה להיות מאושר כנראה שלא בזאת.
אני עדיין רצה להישאר ידיד שלו , אני מקווה שנוכל.

למעלה