שאלה בנושא זוגיות...

marish

New member
זוגות לא מעטים בפרק ב'

בוחרים באופציה הזו. יש אפילו המרחיקים לכת במיוחד- המנחה של חבר שלי נשוי לאשה יווניה, שלא רצתה לבוא לארץ. יש לה שם בית, עבודה, חיים שלמים. בקיצור, פעם בשבועיים-שלושה או שהוא טס לשם או שהיא באה לפה. שאלה: אם תפגשי בן זוג שלוקח ברצינות את נושא ניהול משק בית שוויוני - תהיי מוכנה לשקול את העניין?

אשכר

New member
קשה למצוא אבל יש

דרך אגב: בהודעה שלך היה משהו שתפס לי את העין: כתבת שניהול משק הבית "נפל ברובו עלי". זה נראה לי תמוה ומתאים יותר לנקודת מוצא של יחסי כוחות לא מאוזנים, ואין כוונתי לכוח פיזי. "כוח" מהבחינה הזאת הוא פשוט שיש לך עמוד שידרה ו"מרכז" משל עצמך, ואם יש לך מרכז משלך ואת יודעת מה את רוצה, אז למה ש"יפלו" עליך דברים? ואם אין לך כזה, אפשר וכדאי ללמוד איך עושים את זה - 51% תלויים בהחלטה שזה מה שאת רוצה, וכל השאר מתגלגל משם והלאה.

אשכר

New member
באותו הקשר

רציתי לומר שאפשר לגור ביחד, להיות מאוהבים - ובכל זאת לדעת לקחת את החופש של עצמך בידיים. חדר נוסף בדירה הוא יותרון ענק

אלינקוש

New member
אני בת 26 וגרה עם בן זוג חצי שנה

אנו חולקים משק בית 60-40 הוא מנהל את רוב המשק, כי אני לא אוהבת להיות עקרת בית. אפשר לחיות ביחד ויש מספיק מרחב,למרות שאולי מגורים בנפרד מעוררים תשוקה (וזה גם פתח להכניס הביתה עוד גברים).

irisk1

New member
יופי של כתבה

אני חושבת שאפשר ורצוי (לי) לנהל משקי בית נפרדים. וכמו שכתוב בכתבה החיזור והאהבה גדולים יותר כי לא מקבלים כמובן מאליו אחד את השניה. אני כנראה מקדימה את זמני. בעוד מספר שנים כל העולם יראה אחרת.

למעלה