שאלה בנושא חוברות יצירה ועבודה

שרון230

New member
שאלה בנושא חוברות יצירה ועבודה

היי עינת, הבת שלי בת 3 ובמהלך החופש אני יושבת איתה על חוברות שמתאימות לגילה (צביעה בלי צת מהקווים, מה יוצא דופן, התאמות, תאום עין יד' ,מתיחת קו מקוווקו רצוף וכו') אציין שכאני אומרת לה בואי נשחק בחוברות היא ממש אוהבת ותמיד אפילו יוזמת בעצמה. היא ממש מבינה מה שמסבירים לה ועובדת יפה. יש לי מס' שאלות: 1. כשהיא לא מצליחה היא מתיאשת ורוצה להפוך דף. (ואני אומרת לה :למה? את יודעת בואי ביחד וכו'...) האם זה בסדר? לדעתי היא מתיאשת ממש מהר. איך ניתן לעודד אותה? 2. אני יושבת איתה פחות מחצי שעה כל פעם אני משתדלת לא להגזים אבל היא הרבה פעמים מתעסקת בדברים אחרים תוך כדי (כלומר יוצאת מריכוז)במיוחד בדברים שמצריכים ריכוז כמו לצבוע בלי לצאת מהקווים או למתוח קו מקווקו רציף אז היא לא ממש מסכימה לעשות את זה לפי ההוראות שאני מסבירה לה כי כביכול קשה לה, האם זה תקני לגילה? אני יודעת שהיא לא אמורה לדעת (או להצליח) לצבוע בלי לצאת מהקווים אבל אני מנסה ללמד אותה את המושגים האלה אשר מתאימים לגילה על מנת גם להכין אותה לשנה הבאה בגן וגם בעיקר להתחיל למקד אותה לגישה נכונה כשהיא רואה ציור לצביעה. האם אני עושה בסדר? מה דעתך?

למעלה