שאלה בנושא טו בשבט

שאלה בנושא טו בשבט

בוקר טוב לכן... שאלה לי אליכן/ם האם יש לכן רעיון מה לתת לילדים בגן לגילאי שנה וחצי שנתיים לכבוד טו בשבט... רציתי משהו מקורי ומעניין (הציבו לי עובדה להיות בוועד הורים) וכוועד אנחנו צריכים לרכוש מתנות משהו נחמד לכבוד טו בשבט, ורציתי משהו קצת שונה ולא רק שתיל או קופסא עם פירות יבשים. אשמח מאד לעזרתכם. תודה ויום טוב.

miyoos

New member
אם יש למטפלות סבלנות להכין . . .

להכין עץ מבריסטול או מפל וכד כאשר משתלשלות בחוטים ממנו עלים או עיגולים שבפנים תמונות של הילד מסיטואציות שונות במעון. לדעתי כל הורה יעריך דבר כזה.

איזה רעיון יפה!

ואיזו השקעה נדרשת... ה-2 גרוש שלי- (לא שלי, קיבלתי מהגן של אייל ושל שירה..) סיפורו של לוין קיפניס 5 בשקיק אחד, כשיש לילדים אפשרות להכניס ולהוציא את תמונות הפירות לשקיק, או להצמיד אותן לתמונה של שקיק בעזרת סקוצ'ים בהצלחה! ~ותיקת ועדים למרות שהבכור רק בן 6~ אסנת

רעיון מקסים....

אני יציע זאת. אני בכלל מעריצה של מתנות עם תמונות של ילדים.. אשמח לקבל יותר פרטים איך לעשות זאת. ואשמח לקבל עוד הצעות נוספות. תודה רבה רבה

יעלה239

New member
יש לי רעיון

אלון קיבל במתנה ביום הולדת שהלך אליו משהו בגרסת "ראש דשא" - גרב ניילון בצורת ציפור מלאה בזרעים, זה כבר שבועיים טבול בצלוחית עם מים ולפני כמה ימים זה נבט ועכשיו מתמלא בגבעולים ירוקים שצומחים למעלה ומכסים את הציפור.... לדעתי זה מאוד נחמד וגם לא יקר ובלי התעסקות כי קונים את זה מוכן.

למעלה