שאלה בנושא טחורים ופיסורה

ליזי2

New member
שאלה בנושא טחורים ופיסורה

הייתי מעוניינת לקבל טיפים ועצות שימושיות לגביי טיפול בטחורים ופיסורה קשה שמלווה בדימומים. ניסיתי את הטיפול בנירות ומשחות ואפילו ניתוח ניקוז כרישי דם, אך לאחר הטבה לתקופה קצרה (פחות משנה ) הבעייה חזרה לקדמותה. יש לציין שלא עברתי לידות. ממתינה לעזרתכם.

טחורים

ליזית שלום לא מזמן נשאלנו על טחורים - את מוזמנת לעיין בהתכתבות. אוסיף על מה שכתבתי שם כי ישנה משחה הומאופטית בשםHEMOMELIS pro-pile המרגיעה את הכאב, הרגישות והנפיחות המקומית. בכל מקרה אני מכירה תוצאות יפות בטיפולי דיקור המטפלים בשורש הבעיה ולכן מומלץ לגשת למטפל באזור מגורייך . הרבה בריאות יעל

tonti

New member
ליזי הסובלת שלום!../images/Emo13.gif

אוי, כמה אני מכירה את ההרגשה....... שום משחות ונרות לא עוזרים. ואם כן זה תמיד חוזר. לפני 10 שנים בערך עשיתי ניתוח ולפני 3 שנים הכל חזר בגדול והחלטתי לנסות הכל לפני עוד סיוט שכזה. הלכתי לרפלקסולוגית מדהימה ואחרי טיפול ארוך, בערך 20 טיפולים, הכל עבר! הטיפול היה משולב עם פרחי באך והמון עבודה עצמית כי זה מאוד קשור ללחצים וכד´. במשך 3 שנים אין זכר ועכשיו פתאום חזרו קצת אבל יש לי תרוץ - אני בהריון. אז שבוע הבאה אני מתחילה שוב טיפולים אצל מישהי אחרת הפעם כי עברנו דירה. אם את מעוניינת בעוד פרטים שלחי לי מייל. בהצלחה.

dovale

New member
עזרה לטחורים

היות ואני עוסק בשטח הרפואה המשלימה , לפני כשלוש שנים הגיעה אלי משחה טבעית לחלוטין לעזרה במצב של טחורים . נכון להיום , אני יכול לאמר בבטחון שהמשחה פתרה בעיות טחורים אצל יולדות , לאחר לידה וסתם אצל כאלה שכבר היו מועמדים לניתוח . עד היום לאחר מאות משתמשים עדיין לא קבלתי תגובה שלא הייתה עזרה , אך למען ההגינות אני חייב לציין שבמקרים מסויימים זה ייתכן . מה שכן זה לא יזיק בשום מקרה שזה לא יעזור .אשמח לעזור .

למעלה