שאלה בנושא טיפולי הרזיה ועיצוב הגוף

mix drix

New member

שלום רב
בשעה טובה. פצחתי בדיאטה. בנוסף לתפריט תזונתי שילבתי גם טיפולי עיצוב גוף במכון הכולל אלקטרודות, רטט ועיסוי טכנו-ספא. זה כייף. זה אדיר. ואני מרגישה שזה דווקא נכון לגוף. (בניגוד לכל מיני דעות כאלה ואחרות) שאלתי היא אם מישהו יודע מהי תכיפות הטיפולים הרצויה? כלומר מה המרווח המומלץ בין טיפול לטיפול (מדובר בסידרה של עשרה טיפולים בינתיים) האם המרווח בין טיפול לטיפול חשוב? ואם כן, מה המומלץ והאפקטיבי ביותר יום, יומיים, שבוע.
אודה מאוד מאוד למי שיוכל לענות לי בצורה מקצועית או מניסיון או בכלל.
תודה ובהצלחה

זכיר

New member
באופן מקצועי

אני ממליץ ללוות את שינוי הרגלי התזונה בפעילות גופנית אמיתית, אקטיבית, שגורמת לדופק לעלות. זה יותר אפקטיבי בשריפה של קלוריות וזה יותר אפקטיבי בשמירה על משקל גוף רצוי.

אם את לא סובלת משיתוק כלשהו בשרירי הגוף שלך, אז אני ממליץ לך להימנע מהפעלה חשמלית של השרירים.

כמובן שתמיד את יכולה לא לשאול על דעות כאלו ואחרות ולזרום עם מה שאת מרגישה שנכון לגוף שלך.

שלום רב,

ברכותי על ההחלטה לפצוח בדיאטה.
עניינית, לשאלתך, לא ידועה לי תכיפות הטיפולים ורצוי שתשאלי את הרופא במכון שבו את מבצעת אותם (חייב להיות שם רופא אחראי).

אבל אם פנית, אציין כי לדעתי הדרך האפקטיבית ביותר לעיצוב הגוף היא אימוץ אורח חיים בריא הכולל תזונה מאוזנת (על פי תפריט המותאם על ידי תזונאי/ת מוסמכ/ת) ופעילות גופנית.

עדי

למעלה