שאלה בנושא לונה פארק ת"א בחוה"מ סוכות

יער יתיר

אנו מתכוונים להגיע ליער יתיר ברכב פרטי. גיל המטיילים מעורב - בין היתר אנשים מבוגרים. יכול להיות שלא נוכל ללכת הרבה, אך היינו רוצים לשהות כמה שיותר בתוך "יער". באתרים מוצעים שבילים עם סימונים שונים - איזה מהם יהיה אופטימלי עבורינו? ושאלה נוספת: האם יש בדרך מבאר שבע (או בחזרה לבאר שבע) איזו חווה או גן זואולוגי או סתם מקום כייפי נוסף לצעירים אך מאפשר גם למבוגרים יותר להנות מהסתכלות לפחות. ואם אתם יכולים גם להמליץ על מסעדה שהמיקום שלה אטרקטיבי - זה בכלל יהיה מושלם. בתודה רבה מראש. אני פונה לכמה פורומים כי לא הצלחתי למצא באתרים אינפורמציה ספציפית.

שלום, האם תוכלו להמליץ על חדר מכובד

באיזור חיפה והצפון בו ניתן לערוך ארוע ל-40 איש?תודה

גני חוגה

מישהו מכיר? אנחנו מחפשים מקום לקמפינג (זוג+ 2 ילדים בגיל 6,9) נתקלנו בפירסום שלהם באינטרנט. מישהו היה? מכיר? המלצות?? תודה וחג שמח.

ווקשה ../images/Emo140.gif

מצרפת קישורים לאתר הקקל שם תקישי עם יער יתיר ותקבלי את כל המידע הנחוץ אופציה לארוחה לא שגרתית באיזור ,הכפר הפלאחי דריג'את או בעיר העתיקה של באר שבע שוק ססגוני גם של בעלי חיים מתנהל בשבתות ברהט בנובמבר פורחות בלהבים הסמוכה החלמוניות ,שווה בקור טיול נעים

../images/Emo91.gif

מקום חביב ונעים ליד בית שאן משם תוכלו לסייר באיזור בקלות עתיקות בית שאן אל תחמיצו את החזיון האור קולי בשעות הערב גן גורו לילדים טיול בנחל חרוד המשוחזר במאמרי הפורום או בחיפוש תקבלי פרטים בסחנה יש תערוכת אוספים מקסימה ואפשר לבלות שם ביום כייף בכפר יחזקאל יש סיור רבפת רובוטית -לילדים הנאה ומגני חוגה ניתן להגיע ולטייל באיזור הכנרת . טיול נעים

לא חיפאית..

צרפתי לך קישור לאתר המרכז את כל אולמות הארועים אני ממליצה מנסיוני לערוך ארועים כגון אלו בבתי מלון שיש להם את כל האיבזור , החנייה הקייטרינג והנסיון .

מסע אופניים באזור גני חוגה

מסע אופניים חוויתי בעמק המעיינות! 8.10.09 יום חמישי מסלול משפחתי, 10 ק"מ, זינוק בשעה 9:00, 20 ש"ח דמי השתתפות. מסלול בינוני, 25 ק"מ, זינוק בשעה 8:00, 25 ש"ח דמי השתתפות. מסלול אתגרי, 33 ק"מ, זינוק בשעה 7:30, 25 ש"ח דמי השתתפות, מתאים לרוכבים מנוסים בלבד. כל המסלולים מתחילים ומסתיימים בעין מודע, בעמק המעיינות. ניתן גם לעשות קמפינג במקום. יש הרשמה ביום האירוע. נותרו 30 זוגות אופניים אחרונים להשכרה, 55 ש"ח. ניתן להשכיר אופניים למסלול המשפחתי והבינוני. השכרת אופניים בהרשמה מראש, ניתן להתקשר 04-6536327 עד השעה 17:00 נא להמתין למענה גם אם לא נשמע צליל חיוג.

פייטוש

New member
תשובה

הטיול מתאים למבוגרים ממול לחורבה יער שבו שרידי מתקנים חקלאיים ,בקרבת מקום האגם של הקקל קישור שאולי יעזור יער יתיר http://www.malon.co.il/emall/shopDepartment.asp?sc=1820&id=56902&fid=15251 אטרקציות בבאר שבע חינמיות http://www.malon.co.il/emall/shopDepartment.asp?sc=1820&id=57184&fid=16206 אוכל http://www.malon.co.il/emall/shopDepartment.asp?sc=1820&id=56030&fid=15249

שאלה בנושא לונה פארק ת"א בחוה"מ סוכות

הילדים מבקשים כבר הרבה זמן להגיע ללונה פארק, והבטחנו שבקרוב זה יקרה. האם זו טעות איומה להגיע בחו"המ בסוכות (מבחינת התורים למתקנים ?) . מישהו היה שם בימים האחרונים ויכול לספר מניסיונו ? אשמח לקבל תשובות.

נראית לי טעות ללכת עכשיו

אנחנו היינו בסוף אוגוסט והתורים היו ארוכים מאוד. יש מתקנים שחיכינו חצי שעה בתור ויש כאלה שלא התקרבנו אליהם בגלל העומס. אם אתם לא דתיים עדיף ללכת ביום שבת ואז אין צפיפות בכלל. בכל מקרה בילוי נעים

מחפשת קורסים של הפקת אירועים

שלום לכולם! אני בת 21 ומחפשת קורסים להפקת אירועים. הבנתי מחיפוש קצר שיש ממש הרבה, אבל מה מומלץ? מה נחשב הכי טוב? זה מקצוע שאני רוצה לעבוד בו בעתיד ולכן מוכנה להשקיע בו יותר מבסתם עוד תחביב... תודה מראש על עזרתכם:) טלי.

ווקשה ../images/Emo140.gif

הקשתי בגוגל קרוס הפקת ארועים והעלתי בחכתי כמה אופציות ראי קישור מצורף מנסיוני אני ממליצה לך להשתלב במקביל ללימודיך בחברה להפקת ארועים. בהצלחה

ללכת.....

ברור שבימים אלו התורים קצת יותר ארוכים גם בלונה פארק בתל אביב וגם בסופרלנד בראשל"צ , אך בכל מקום עמוס מזג האויר נעים , וכל המתקנים פתוחים בחול המועד . בשבתות בהם אין מספיק מבקרים הם נוהגים לסגור חלק מהמתקנים בשל חוסר כדאיות. חג שמח

למעלה