שאלה בנושא ליסינג של רכב

doronf65

New member
מנהל
שאלה בנושא ליסינג של רכב

שמתי עין על רכב. נעזרתי בהמון עצות של החברים כאן, ותודה לכולם, במיוחד לטל, בוסטון גאי עדי וזותי. בקארפקס רשום שהרכב היה שייך לליסינג. אני קונה מדילר אמין, והשאלה היא איך מוודאים שליס על רכב שולם במלואו והאם צריך לבקש מסמך מבעל הרכב או הסוחר שקונים ממנו שמאשר שהליס שולם והרכב שייך במלואו למוכר? תודה, דורון

טל ר

New member
למיטב ידיעתי

עד שהרכב אינו משולם במלואו, ה-Title יושב אחר כבוד אצל בעל החוב, כך שהרכב אינו יכול להימכר לך, ואם נמכר לך, החוב נפרע. אינני מצוי בנבכי העניין, ואני מקווה שמישהו אחר ייתן תשובה מוסמכת משלי - אל תסמוך רק על דברי בנושא. טל.

SilenceDogood

New member
title

I think that if you are buying a car you should get the title document which state if the car is "owned" by someone else.

iris mom of two

New member
אז ככה:

כשקונים רכב מקבלים את ה-title שהוא על שם המוכר (במקרה של סוכן, על שם בעל הרכב הקודם). על ה-title במקרה, ןאך ורק במקרה, שהרכב משועבד זה יהיה כתוב אופן ברור. אין לקצות רכב ללא ה-title המקורי. המוכר יחתום את העברת הרכוש במקום המיועד. עם הtitle כל שאר מסמכים נחוצים לרישום האוטו תוכל לרשום את האוטו ב-DMV. החוקים לרישום אוטו שונים ממדינה למדינה ואין לי מושג מה נחוץ בקליפורניה.

doronf65

New member
מנהל
מכאן אני מבין

שאני אמור לקבל title שבו כתוב את שם המוכר, ולוודא שאין הערה שהרכב משועבד בליסינג. האם זה נכון? דורון

doronf65

New member
מנהל
מה שעשיתי

זה שראיתי וקיבלתי צילום של הטייטל, שם כתוב שאין שיעבוד, וחותמת של חברת הליסינג. תודה על העזרה דורון

למעלה