שאלה בנושא מוגזים

שאלה בנושא מוגזים

מאוד מוזר אבל נתקלתי בהוראות שונות של המנתחים לגבי שתיה האם שתיה מוגזת מזיקה או לא לטבעת???

kobi 27

New member
לשרוני הגדולה../images/Emo91.gif

שרוני קודם כל אני ממליץ לך לשנות את הגישה שלך. מה גם שזה לא אתי ובטח לא מקצועי לבקש מד"ר סובחי לעדכן קולגה למקצוע במה מותר ומה אסור. לכל מנתח יש ההוראות שלו לגביי הניתוח. אני יוכל לומר לך כמנותח של אבינוח שהוא נותן הוראות מפורשות לגביי כל מה שהוא נשאל. אני אישית 5 שנים כמעט לאחר הניתוח וכן שותה מוגזים. קובי

שלום קובי

אין לי בעיה אני חוץ משתיה מוגזת לא שותה כלום וזה ממש מפריע לי זה יגרום לבעיות כן או לא???? כל אחד אומר משהו אחר וזה פשוט משגע אותייייייייייי וגם אני אוהבת אותך

kobi 27

New member
היי שרוני הגדולה../images/Emo141.gif

לא בדיוק הבנתי כנראה אז את כן שותה מוגז? אם את שותה מוגז אז ממש לאט לאט ובשלוקים קטנים. דרך אגב עם איזו טבעת את מנותחת? בכל מקרה אמרתי לך אני שותה מוגז ואני כבר כמה שנים טובות לאחר הניתוח. \ שומר יפה על המשקל ולאחר הורדה ענקית. בהצלחה

היי קובי

אני אשמח לקבל ממך מסר לגביי הירידה שלך ואני מנותחת עם .... (אין לי מושג מה השם ) אבל הפורט בבית החזה אני דיי מרוצה טוב לי וכן אני שותה מוגז ואני אוהבת את זה ואם אני אצטרך להפסיק עם זה אני בקושי אשתה בייי ואם לא יצא אז חג הכי שמח בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם

אז איפה הבעיה

גם אני שותה מוזג אמנם לא כל הזמן אבל ממש אין הבדל בין מוגז ובין לא מוגז והכל בסדר

למעלה