שאלה בנושא מולה באנדה

paz pazit

New member
שאלה בנושא מולה באנדה

התחלתי לתרגל ממש לפני חודש, ובינתיים אני נהנית מאוד. השאלה שלי נוגעת לשתי ה"נעילות" (שכחתי את השם של הנעילה העליונה). הבנתי שאם הנעילה לא נכונה אז התרגול הוא לא אפקטיבי, ושאלתי היא - מהי האינדיקציה שלי במהלך התירגול שהנעילה היא "כמו שצריך". תודה מראש על כל התייחסות.

יוגי בר

New member
נעול או לא

היי פזית אז ככה: 1. ההתיחסות המחשבתית התחלת לתרגל יוגה ובנדהות ואת נהניית מאוד. מצויין. זה מה שחשוב לעניין. רדי- ובעצם אל תתני בכלל- למחשבות כאלה לטרוד את מוחך ותרגולך הרציף. מחשבות מסוג: האם נעלתי נכון? האם זה כמו שצריך? והאם זה אפקטיבי? 2. ההתיחסות התרגולית לכל בנדהה- נעילה יש רמות או דרגות שונות של נעילה. ובמצבים שונים של תרגול. תסתכלי על זה כך: כי עצם תרגול הנעילה מביא אותך למצב שבו את מתחילה לנסות ולתפעל קבוצות שרירים מסויימות. עדינות יותר. וזה מה שחשוב. ועוד יותר חשוב: אל תתביישי לבקש מהמורה שלך הנחיות ואף הדגמות מדוייקות לגופו של התרגול. 3.האפקטיביות? גם לה יש רמות. תנוח דעתך- בכל מקרה התרגול אפקטיבי. ובמהלך הזמן והתרגול הוא ילך ויעצים ילך ויעצים. 4. סיכום: את בכיוון הנכון. המשיכי ותרגלי כל הזמן. הסוד הוא בהמשכיות היא תביא אותך להצלחה ולשלמות. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

paz pazit

New member
תודה רבה!

התשובה שלך עודדה אותי מאוד! כמו שאני מבינה את זה, באופן כללי אתה מכוון לגישה של פחות להטריד את עצמי, ופשוט לתרגל בלי מחשבות ודאגות לא קשורות, עם אמון בתהליך ובכך שבטווח הארוך הדברים יקרו. מקווה שהבנתי נכון. אני מתכוונת לאמץ בחום את העצות שנתת לי, וכמובן - להמשיך ולתרגל. המון תודה!

למעלה