שאלה בנושא מיקסרים

• פותח הנושא itaik
  • פורסם בתאריך

itaik

New member
שאלה בנושא מיקסרים

שלום לכולם,

אני פונה אליכם בעצה של חבר כי אני מניח שפה יש הרבה נסיון

לאחרונה מיקסר ה-Kenwood הקלאסי שסבתא הורישה לי כבר לא ממש עושה את העבודה כשזה מגיע ללישת בצק, ולכן אני מחפש תחליף מודרני יותר.

אני מתלבט בין 3 דגמים של החברות המובילות, ואשמח לשמוע אם למישהו מכם יש נסיון עם אחד מהם ויכול לשפוך קצת אור על היתרונות/חסרונות שלהם:
1. KitchenAid - הדגם הסטנדרטי KSM150
2. Kenwood Kmix
3. BOSCH MUM

לגבי פרופיל השימוש - אני צריך יכולות הקצפה טובות, וגם יכולות לישת בצק.

מה דעתכם?

איתי

נופשתת

New member
הייתי מנסה לתקן את הקשיש

לא עושים היום מיקסרים כאלה טובים יותר

bali

New member
מנהל
האמת... כנראה שאף אחד מהם

הקיצ'נאייד חלשלוש
ה KMIX יפה אבל יש דגמים של קנווד יותר חזקים ממנו. יש לי KMIX ובדיעבד אני מצטערת שקניתי אותו ולא אחד מהמייג'ורים למשל.
את הבוש אני לא מכירה, יכול להיות שהוא טוב. רק צריך לשים לב שהוא חזק. הרבה פעמים המיקסרים האלה זוכים להמון יח"צ בתכניות בישול, לא תמיד כי הם טובים.

מסכימה עם הנופשת ששווה לבדוק אם אפשר לתקן את המיקסר הישן, כיוון שהיום לא עושים מיקסרים חזקים וטובים כמו הישנים ההם. אם אי אפשר לתקן אותו, הייתי הולכת על אחד מהמייג'ורים של קנווד.

dani666

New member
יש הרבה (המון) דגמי בוש. כולם מתחילים ב MUM

בהחלט טובים (מניסיון) אבל תלוי בשימושים שלך איזה לקנות.

ובכל מקרה - אם ניתן לתקן את הישן במחיר סביר, זו אופציה מעולה.

אם לא, אז גם הבוש הזול ביותר (440 ש'ח או משהו כזה) מעולה כולל לבצקי שמרים (עד כיכר אחת).

renit

New member
לי יש KMIX

ואני מרוצה. עושה את העבודה ומקציף מעולה.
גם לי היה מיקסר ישן שקיבלתי בירושה... הם באמת היה הכי הכי טובים, אבל מתישהוא הם הולכים לעולמם אז צריך לשקול להחליפם. תנסי לראות אם יש מי שיתקן לך את זה.
בגלל זה חשוב לבדוק שמקבלים אחריות על המיקסרים האלו, למקרה שאנחנו צריכות שיתקנו לנו את זה. כשקניתי את הקיימיקס אז זה מגיע עם אחריות, ובכלל ממה שאני יודעת יש לקנווד אחריות על מרבית המוצרים שלהם וגם מעבדת תיקונים, אז תנסי את מזלך, מקסימום תשדרגי לאח הקטן של המשפחה :)

בהצלחה!

adikal

New member
תשקול לחפש מיקסר חצי תעשייתי

כשאני עמדתי בפני הדילמה לפני שלוש שנים בערך חיפשתי מיקסר קצת יותר חזק מהמיקסר הרגיל הביתי, והחלטתי ללכת על ה-Kenwood KM005.
נכון להיום אני עדיין מבסוטה ממנו, כך שנראה לי שזאת היתה החלטה לא רעה.
אין אצלי שבוע שבו המיקסר לא עובד, לפחות לחלות ועוגה ביום שישי.

בהצלחה!

למעלה