שאלה בנושא מיקסרים
שלום לכולם,
אני פונה אליכם בעצה של חבר כי אני מניח שפה יש הרבה נסיון
לאחרונה מיקסר ה-Kenwood הקלאסי שסבתא הורישה לי כבר לא ממש עושה את העבודה כשזה מגיע ללישת בצק, ולכן אני מחפש תחליף מודרני יותר.
אני מתלבט בין 3 דגמים של החברות המובילות, ואשמח לשמוע אם למישהו מכם יש נסיון עם אחד מהם ויכול לשפוך קצת אור על היתרונות/חסרונות שלהם:
1. KitchenAid - הדגם הסטנדרטי KSM150
2. Kenwood Kmix
3. BOSCH MUM
לגבי פרופיל השימוש - אני צריך יכולות הקצפה טובות, וגם יכולות לישת בצק.
מה דעתכם?
איתי
שלום לכולם,
אני פונה אליכם בעצה של חבר כי אני מניח שפה יש הרבה נסיון

לאחרונה מיקסר ה-Kenwood הקלאסי שסבתא הורישה לי כבר לא ממש עושה את העבודה כשזה מגיע ללישת בצק, ולכן אני מחפש תחליף מודרני יותר.
אני מתלבט בין 3 דגמים של החברות המובילות, ואשמח לשמוע אם למישהו מכם יש נסיון עם אחד מהם ויכול לשפוך קצת אור על היתרונות/חסרונות שלהם:
1. KitchenAid - הדגם הסטנדרטי KSM150
2. Kenwood Kmix
3. BOSCH MUM
לגבי פרופיל השימוש - אני צריך יכולות הקצפה טובות, וגם יכולות לישת בצק.
מה דעתכם?
איתי