שאלה בנושא משלוח לארץ

Shiro4

New member
שאלה בנושא משלוח לארץ

הי,

רוצה להזמין תחפושת באתר שנקרא הלווין קוסטיום.
באפשרויות המשלוח יש משהו שלא ממש ברור לי, אשמח אם תעזרו לבחור באופצית המשלוח הזולה והטובה ביותר. הנטייה כמובן לבחור את האופציה של ה 8$ , האופציה השנייה, רק שלא ממש ברור לי מה ההתנייה אומרת (צבעתי אותה באדום )תודה

$18.12Receive By Dec 28 - זו הראשונה
Parcel Priority (1-2 Business Days)
$8.38Estimated By Jan 10 - זו השנייה
Parcel Preferred (3-10 Business Days Not Guaranteed)
VAT/Duties
Parcel tracking may be limited or unavailable once it departs the United States. Applicable VAT/Duty charges due upon delivery.
$15.29Estimated By Jan 10 - וזו השלישית
Parcel Preferred Plus (3-10 Business Days Not Guaranteed)
VAT/Duties
Applicable VAT/Duty charges due upon delivery.​

trilliane

Well-known member
מנהל
הכוונה שייתכן שהחבילה תעבור במכס ויושתו עליה מיסים, זה הכול

ואין בזה משהו מיוחד. בישראל יש פטור מלא ממיסים עד $75, כך שאם התחפושת עולה פחות, לא אמורה להיות בעיה. אם היא עולה יותר, ייתכן שתידרשתי לשלם מע"מ (17%).
&nbsp
הם לא מתחייבים מבחינת עלות המיסים או העיכוב בזמן המשלוח המשוער מכיוון שזה לא בשליטתם ותלוי במדינה. מבחינת זה לא אמור לשנות ואין מה להתרגש. פורים עוד רחוק, תזמיני במשלוח הזול. זה מה שאני הייתי עושה.

Shiro4

New member
הו..תודה רבה, מעניין למה סימנו את זה באתר באדום?

כמו סימן של בחירה לא הכי רצויה....עכשיו עוד שאלה, אם הכוונה היא למיסים/מע"מ , למה בתשלום משלוח היקר של ה 18$ אין ציון של העניין הזה ורק במשלוח הזול? אני קצת חופרת על מכיוון שהתחפושת עולה משהו כמו 30 דולר, יחד עם המשלוח כ 40$ פוחדת שיגיע לארץ ואז אצטרך לשלם עוד תשלום על משלוח בארץ

trilliane

Well-known member
מנהל
כנראה כדי שלא תבואי אליהם בטענות אח"כ...

לא חסרים קונים שלא יודעים ולא בודקים (אף שזו אחריות שלהם, הם אזרחי המדינה שלה הם משלמים מיסים, וזה לא מעניינו של המוכר לבדוק או לעסוק בכך).
&nbsp
ככל הנראה המשלוח ב-$18 הוא משלוח אקספרס בבלדרות (כלומר שליח לדלת) ואז הוא כבר כולל בתוכו את הליך השחרור מהמכס. לעומת זאת אם מזמינים בדואר רגיל ההליך מבוצע ע"י הדואר ואז אם נדרשים לשלם מיסים משלמים אותם בסניף כשלוקחים את החבילה.
&nbsp
בכל מקרה בישראל יש פטור מלא ממיסים עד $75, כך שבמחיר שציינת לא אמורה להיות בעיה כך או כך.

למעלה