שאלה בנושא נימוסים, הליכות ומיקסר קנווד.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יש לי בעיות עם וו הלישה שאינו מגיע ככל הנראה עד קרקעית המיכל.
מדובר במיקסר קנווד שף בן כ3 שנים.

אני זוכר שבזמנו קראתי באיזה פורום שיש במיקסרים האלה איזה בורג שמאפשר לכוונן את גובה וו הלישה.

האם למישהו יש שמץ ?
 

דקל נור*

Well-known member
יש לי מיקסר קנווד בן מעל 40 שנה, עם קשר רגשי. עובד מצוין ומאחר ששנה של מיקסר היא שנתיים של אדם, אין לי בעיה לתת לו יד לפעמים.
אני די מסופק אם וו גיטרה מסוגל ללוש בצק ללחם מקילו+ של תערובת קמחים.

נראה לי שהוא מיועד בעיקר לבחישה או ללישה של בצקים הרבה יותר רכים.
למה לעזאזל זה נקרא וו גיטרה?
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יש לי מיקסר קנווד בן מעל 40 שנה, עם קשר רגשי. עובד מצוין ומאחר ששנה של מיקסר היא שנתיים של אדם, אין לי בעיה לתת לו יד לפעמים.

למה לעזאזל זה נקרא וו גיטרה?
יתכן ובמקור הייתה לו צורה שדומה לגיטרה.

קנווד בכלל קוראים לו וו K.

אבל אם כבר העלית את הנושא אז למה למכשיר הפריסה קוראים מנדולינה ?
 
יש לי מיקסר קנווד בן מעל 40 שנה, עם קשר רגשי. עובד מצוין ומאחר ששנה של מיקסר היא שנתיים של אדם, אין לי בעיה לתת לו יד לפעמים.

למה לעזאזל זה נקרא וו גיטרה?
אין מה להשוות בין הדגמים הישנים והנהדרים של קנווד, עם קערת הפלסטיק הגדולה, לבין הדגם החדש
שהוא הרבה פחות מוצלח.
וגם אין צורך לקלל כאן.
 

raya

Well-known member
אני די מסופק אם וו גיטרה מסוגל ללוש בצק ללחם מקילו+ של תערובת קמחים.

נראה לי שהוא מיועד בעיקר לבחישה או ללישה של בצקים הרבה יותר רכים.
בלא מעט מתכונים/פוסטים אני קוראת שמומלץ ללוש בצק שמרים בוו הגיטרה (K) ולא בוו הלישה.
לשאלתי - ההסבר שקיבלתי, שבוו הגיטרה הערבוב של מרכיבי הבצק טוב יותר.
 
בלא מעט מתכונים/פוסטים אני קוראת שמומלץ ללוש בצק שמרים בוו הגיטרה (K) ולא בוו הלישה.
לשאלתי - ההסבר שקיבלתי, שבוו הגיטרה הערבוב של מרכיבי הבצק טוב יותר.
זה אולי מתאים לבצקי שמרים של עוגות בחושות, פיתות ללא לישה וכיו"ב בצקים דלילים. לבצקי שמרים מהסוג המקובל, להכנת רולדות,
לחמים וכדומה, עדיף וו הלישה שלש את הבצק, מרים ומקפל וכו', שזו העבודה גם בלישה ידנית. וו הגיטרה טוב לבחישה אך לא ללישה.
 

דקל נור*

Well-known member
יש לי בעיות עם וו הלישה שאינו מגיע ככל הנראה עד קרקעית המיכל.
מדובר במיקסר קנווד שף בן כ3 שנים.

אני זוכר שבזמנו קראתי באיזה פורום שיש במיקסרים האלה איזה בורג שמאפשר לכוונן את גובה וו הלישה.

האם למישהו יש שמץ ?
מה הבעיה לעזור ידנית קצת למיקסר?
 
צודק!! אני זוכרת כמה התבאסתי מהמיקסר הזה שעלה כל כך הרבה כסף ואכזב. הקערה שלו צרה ועמוקה וגם זה השפיע לרעה על הלישה ועל ההתפחה.
התלוננתי והסכימו לקבל ממני את המיקסר ולהחזיר לי את כספי.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מצחיק, אומנם אני משתמשת בKitchenaid , אבל גם וו הלישה שלי לא מגיע עד למטה.
מעניין אם מה שכתבו כאן רלונטי גם לKitchenaid.
 

michalgad

Active member
יש לי גם קיטצנאייד והם לפחות מודעים לבעיה כי בדגמים מסוימים הם שינו את הקערה כדי שתהיה יותר רחבה ופחות עמוקה. אולי תברר אם יש קערות חדשות כאלה שאתה יכול לרכוש גם עבוד הדגם שלך.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
יש לי גם קיטצנאייד והם לפחות מודעים לבעיה כי בדגמים מסוימים הם שינו את הקערה כדי שתהיה יותר רחבה ופחות עמוקה. אולי תברר אם יש קערות חדשות כאלה שאתה יכול לרכוש גם עבוד הדגם שלך.
לא ידעתי- אבדוק אם אני יכולה לרכוש קערה. יש לי אותו כבר 15-16 שנים, מקווה שיתאים לקערות חדשות.
 
למעלה