שאלה בנושא ניקיון מרצפות הגג

shula23

New member
שאלה בנושא ניקיון מרצפות הגג ../images/Emo53.gif

ביתה השכור של בתי בנוי על גג, כאשר חלקו פתוח והוא משמש כמרפסת. עכשיו ככה... שנים לא ניקו שם ולא השתמשו במקום והוא היה חשוף לגשם/שמש ועוד מרעין בישין. הריצוף אינו נקי בלשון המעטה ומחוספס מאוד. איך אפשר לנקות בעלות נמוכה וללא התערבות חברות ניקיון שונות? הצעתי לה לנקות עם פתיתי סבון. איפה אפשר לקנות כאלו? כי היא לא מצאה.... או שישנה דרך אחרת. אשמח להמלצות מפי מומחים. תודה וערב טוב,

אהההההה !! תפסתי אותך @!!!!

אפשר לדעת מה את ישר הולכת לי על נקיון רצפות ???
אמרת בטח לעצמך - אם אני לא יכולה לנקות כמה שבועות , לפחות אעזור בתאוריה ? העיקר לדבר על ניקיון ???
טוב , נו , נוותר לך.... לא ממש יודעת לענות לך , פתיתי סבון יש בשוק ( אצלינו זה שוק מחנה יהודה.. אצלכם יש את הכרמל ואלנבי - אני חושבת ) אפשר לנסות עם חומץ , לימון וסודה לשתיה , זה לפחות ממה שאני רואה בתכניות ניקיון למינהן ב bbc prime ובחיים הטובים ובבית פלוס.... ( אני טובה בהסתכל על אנשים עובדים ומנקים, אבל ממש טובה
) בהצלחה !

shula23

New member
מתוקה אחת ../images/Emo24.gif

בתי חזרה עכשיו מהקורס הקולינרי, YYY היא הביאה לי לטעום רוסטביף שהם הכינו... מה אגיד... מדהייייים. היא מאושרת מהקורס ואנחנו נצא ברווח נקי. עומר המתוק
ישן כאן כמובן, איזה מתוק. את צריכה לראות אותו, קנינו לו אתמול נעליים טרום הליכה, והוא סופסוף לא מחליק כל הזמן. אכלנו אותו הערב. וגם מחר הם יהיו כאן להדלקת נרות, את באה? את לא יודעת איך אני רוצה כבר לנקות, לבשל, לאפות, לנהוג ומה לא? אמנם אני מרגישה יותר טוב, אבל יש עדיין מוגבלות ביד עם כאבים.... אבל בתי החליטה "להתלבש" על הגג שלה. את יודעת באיזה יחס צריך לשים חומץ וכל מה שכתבת? או שזה לא משנה... נשמה מתוקה שלי... אם לא נשתמע בדקות הקרובות אז ודאי הלכתי למיטה. מספיק להיום...

למעלה