שאלה בנושא נסיגה בטיפול

שאלה בנושא נסיגה בטיפול

שלום לכולם,
חזרנו לארץ מבוסטון לפני כשלושה חודשים עם מיקה שנולדה עם קלאב פוט. חזרנו כבר בשלב הנעליים של ג'ון מיטשל ובהמלצת הפורום הגענו לביקורת אצל פנסקי בירושלים. לדעתו מכיוון שהתיקון היה ברמה גבוהה ואנחנו תל אביביים המליץ מעקב כעבור 3 חודשים באיכילוב. במקביל קיבלנו תוכנית בהורדת השעות עם הנעליים.
במעקב אצל ד"ר חמו ופרופסור חמו נאמר לנו שהעקב לא במקום ויש צורך להעלות את מספר השעות עם הנעליים (מ12 ל18) ואולי יהיה צורך בגיבוס מחדש מה שד הפתיע וביאס אותנו מאוד!!!
כמובן שאני מרגישה שאם לא היינו מורידים את השעות זה היה נמנע..
יש מישהו שטופל אצל שני הרופאים ויכול להמליץ? ד"ר חמו אמר לי שהם יותר מקפידים ולא מורידים את מסר השעות כל כך מהר (מיקה היא בת 8 חודשים כך שהשעות ירדו כשהיתה בת 5 חודשים)
יש למשהו ניסיון עם מצב כזה?
אני ממש לא רוצה להעביר אתה עוד ניתוח...
תודה
שירי

כדאי להישאר ולהישמע לרופא אחד בלבד

היי, שמי זהבית ואני אם לתאומים כשלאחד מהם יש ק"פ, אנחנו לא חווינו מקרה כשלכם, מטופלים אצל ד"ר פנסקי המדהים, אני די בעד להישאר אצל רופא אחד ולטפל עפ"י התזה שהוא דוגל בה.
אף על פי כן אם החלטתם לטפל אצל ד"ר חמו עליכם לקבל את המלצותיו שלו על אף שזה בהחלט קשה להחזיר את הנעליים ליותר שעות........

פרלמנים

New member
התלבטות לא פשוטה.

האם קיבלתם החלטה?
במקרה כזה הייתי מתייעצת שוב עם פנסקי, מבררת מה דעתו. לאחר מכן עושה "סדר בראש" ובוחרת באחת ההמלצות שיותר נראית לי.
שניהם רופאים בעלי ניסיון רב, לשניהם "הוכחות בשטח" ושניהם נחשבים שמרניים ואדוקים מאוד.
ג'סיקה

למעלה