שאלה בנושא סטריליזציה

ronki

New member
שאלה בנושא סטריליזציה

היי, עד איזה גיל צריך לעשות סטריליזציה בהרתחה לבקבוקים? ושאלה נוספת - כשאני מרתיחה את הבקבוק לאחר הייבוש נשארת עליו אבקה לבנה (אבנית) - מה עושים ? האם פשוט לנגקב את הבקבוק במגבון לאחר הסטריליזציה? התינוק שלי בן חודשיים וחצי. תודה.

darcp

New member
לדעתי נתון לויכוח

יש האומרים עד גיל שנה ויש האומרים עד 3 חודשים כדי לעורר את המערכת החיסונית. אני לא יודעת מה ההוראות המדוייקות שנתנו לך בטיפת חלב אבל אני ממשיכה עם הסטריליזציה כי כך הבקבוקים ממש נקיים ומבריקים ואצלי זה בקבוקים ישנים מהגדולה
לביתי המשכתי לעשות סטרלזציה עד 8 וחצי חודשים שהיא כבר סרבה בכלל לבקבוקים. הפעם אני לא יודעת עד מתי אמשיך אבל אני מאמינה שבני (בן 4.5 חודשים) מתחסן מ"הבית" בגלל שיש כלב ולא שומרים על הכל סטרילי.... לגבי האבנית לא יודעת לומר לך כי אצלי זה לא קורה. אולי תשתמשי במים אחרים?

maya1001

New member
לא עושה סטריליזציה בכלל!

נראה לי מיותר לאללה.. וגם די עבודה מפרכת בנוסף לשטיפת בקבוקים, הכנת תיק וכו.. שתי הבנות שלי גודלות נפלא ללא סטריליזציה וללא הרתחת מים מינרליים..
+
אז לדעתי אפשר לחיות ללא!! גם ככה יש מספיק התעסקות סביב הבנות! זאת אני!

אנדראה

New member
גם אנחנו לא.

אפשר לחשוב מה זה כבר עוזר. נעשה סטריליזציה גם לאוויר???

אני אעשה סטריליזציה עד גיל שנה

ובאשר לאבנית... שימי בסיר חצי לימון והרתיחי איתו...האבנית תעלם והבקבוקים יצאו מבריקים

האבא

New member
בקר טוב

אנחנו הורים לשלישיה .שאלנו את רופא הילדים בשביל לא להיות בספק,ואכן הוא אמר שצריכים להרתיח עד גיל שנה.

למעלה