שאלה בנושא סינטה מיושן

ערן צור

New member
שאלה בנושא סינטה מיושן../images/Emo70.gif

שלום רב! שאלתי היא כזו: האם ניתן לעשות סטייק מסינטה מיושן על הגריל, ושהוא יישאר רך? או שהשימוש היחיד לסינטה כזה הוא רוסטביף? תודה רבה
 
עקרונית אפשר, אבל זה מצריך מיומנות

ונסיון. כיוון שאם משאירים אותו שניה מיותרת על האש הוא הופך לגומי בלתי לעיס. ונדמה לי שבמקום סטייק, עדיף לחתוך לקוביות, למרוח טוב בשמן ולצלות על שיפוד.
 

bigjack

New member
אפשרי בהחלט אבל בזהירות

כי הסינטה נטול שומן ומתייבש במהירות
רצוי עד למקסימום דרגת צלייה מדיום. אפשר גם לחתוך לרצועות ולהשתמש במוקפצים עם נודלס או אורז וירקות.
 

אריאלוו

New member
סטיק סינטה רצוי וכדאי רק..

סינטה זה נתח שאם הוא לא מיושן כמו שצריך, הוא יהיה מסטיק אם מעלים אותו על הגריל. גם אם הוא מיושן כמו שצריך מידת העשיה המומלצת היא לא יותר ממדיום רייר. אם רצית לעשות רוסט ביף הסינטה זה נתח מושלם בשביל זה. המבשל
 
למעלה