שאלה בנושא סינכרון ה OUTLOOK דרך האינטרנט???

shuky1

New member
שאלה בנושא סינכרון ה OUTLOOK דרך האינטרנט???

ה OUTLOOK שלי בעבודה הוא דרך EXCHANGE. אני נכנס אליו מהמחשב בבית דרך האינטרנט. האם יש לי אפשרות לסנכרן את ה OUTLOOK מרחוק באיזה שהיא צורה ????

amitp

New member
באמצעות סינכרון מול שרת EXCHANGE... ../images/Emo13.gif

shuky1

New member
עמית, אני מאוד מעריך את הרצון שלך לעזור, אבל,

לדעתי האישית ובלי לפגוע, תשובות של 10% ( מתוך 100) ובעיקר כשהם סתומות ולא מובנות, לטעמי הם יותר גרועות מאשר אי מתן תשובה כלל. אני מהתשובות שלך אלי יוצא יותר מתוסכל וחסר יכולת להבין ולא יודע מה לקשר למה. ואיפה ולמה. ןלכן באם אתה רוצה להשיב, תן תשובה בשפה שכל הדיוט יבין ובלי כל כך הרבה סימני שאלה. ושוב פעם, אני תומך ברעיון העזרה וגם אני משתדל לעזור כמיטב יכולתי ואני ממש לא איש של מחשבים. ממש לא. אני גם לא רוצה שיפתח שירשור בנושא. זאת דעתי.

YosMan1

New member
מצב לינק להסבר מפורט

זה הסבר איך מסנכרנים פוקט פיסי עם שרתי ה EXCHANGE של נענע. תחליף את הפרטים בפרטי שרת ה EXCHANGE שלך. ההסברים מתאימים גם לפוקט פיסי וגם לטלפונים חכמים.

amitp

New member
שוקי

אני יום לפני מבחן גדול ואני עונה מהטלפון (בדרך לעיר אחרת כדי לצמצם טווחים למבחן מחר) ולכן הרשיתי לעצמי לענות בקיצור (כדי שהשאלה שלך אלי לא תיוותר ללא מענה, אני יודע שזה לא נעים) בצורה שהנחתי שתהיה די ברורה למי שיש לו מושג בסיסי במחשבים. אני מתנצל שלא עמדתי בדרישות. (ועוד בפעם השניה, אחרי מקרה הmemmaid‏)‏.

shuky1

New member
עמיתי (גם לבני קוראים עמית), אני מעריך אותך->

אבל אני חסיד השיטה האמריקאית לפרוטוקולים וסדר בביצוע פעולות.. לדוגמא במד"א. (אני נהג אמבולנס מתנדב במודיעין). וזה עובד יפי. אני מאוד מאוד נגד אילתורים בכל תחום בחיים. כך או כך הכל בסדר עכשיו. גם עם MEMIMAID. תודה לך והמשך כך.

shuky1

New member
ואני מחפש גם תוכנה להוספת חגי ישראל-->

ב OUTLOOK שלי אין חגים אחרי 2007.

YosMan1

New member
תוספת חגים עד 2012

חיפוש קטן בגוגול או באתר של מיקרוסופט והבעיה פתורה. קצת יוזמה בן אדם.

למעלה