שאלה בנושא סירים.
תקופה די ארוכה שהתחדשתי בכמה סירים. No big deal.
בדרך כלל הקפדתי על רכישת סירים יצוקים (כמובן מצופים) עם דופן עבה יחסית. קניתי גם כמה סירי נירוסטה שהדופן שלהם דקה יחסית, אבל נניח לזה כרגע.
אלא שבתכניות הטלויזיה וגם בסרטונים ברשת אני רואה שבהרבה מאד מקרים הטבחים (בהם גם כמה שפים מקצועיים) משתמשים דוקא בסירים עם דופן דקה.
הרי כל הזמן מפמפמים לנו שבדופן עבה יש פיזור חום יותר טוב. יותר שווה בין כל חלקי הסיר.
ממש לאחרונה היתה לי הזדמנות לקנות כמה סירים במחיר מציאה (רציתי לקנות לבנות) אבל ויתרתי כי היתה להם דופן דקה.
אז מה כל הסיפור על דופן עבה ולמה השפים בסרטונים משתמשים דוקא בסירי דופן דקה?
מי יודע?
תקופה די ארוכה שהתחדשתי בכמה סירים. No big deal.
בדרך כלל הקפדתי על רכישת סירים יצוקים (כמובן מצופים) עם דופן עבה יחסית. קניתי גם כמה סירי נירוסטה שהדופן שלהם דקה יחסית, אבל נניח לזה כרגע.
אלא שבתכניות הטלויזיה וגם בסרטונים ברשת אני רואה שבהרבה מאד מקרים הטבחים (בהם גם כמה שפים מקצועיים) משתמשים דוקא בסירים עם דופן דקה.
הרי כל הזמן מפמפמים לנו שבדופן עבה יש פיזור חום יותר טוב. יותר שווה בין כל חלקי הסיר.
ממש לאחרונה היתה לי הזדמנות לקנות כמה סירים במחיר מציאה (רציתי לקנות לבנות) אבל ויתרתי כי היתה להם דופן דקה.
אז מה כל הסיפור על דופן עבה ולמה השפים בסרטונים משתמשים דוקא בסירי דופן דקה?
מי יודע?