שאלה בנושא עבודה.. אפשר?

MayaShuShu

New member
שאלה בנושא עבודה.. אפשר?

האם לחפש עבודה חדשה? האם אני אמצא מהר עבודה חדשה?

צ ל י ל 8

New member
לשאול תמיד אפשר.. ../images/Emo13.gif

אבל לפני כן, אנא תני רקע לשאלתך... האם את עובדת?

צוף3

New member
ערב טוב

אנא תני רקע לשאלתך. לאחר שתתני רקע נוכל להפנות אותך לפריסה המתאימה ולפרש אותה בעבורך. בהצלחה

צ ל י ל 8

New member
את יכולה לעשות פריסת שאלה כזו:

מה הפוטנציאל שלי למצוא עבודה אחרת תוך X חודשים (תגדירי זמן עפ"י רצונך וכיתבי גם לנו). סה"כ 6 קלפים+קלף סיכום

צוף3

New member
אם אינך מסתדרת עם הבוס, מדוע

לא לחפש עבודה נוספת? מדוע את פונה לייעוץ? מתשובתך כפי שאמרתי בתגובתי הקודמת נוכל לעזור לך לנסח שאלה מתאימה ופריסה מתאימה :) ממתינות לך

MayaShuShu

New member
אני רוצה לחפש אבל

יש לי כ"כ הרבה דברים אחרים ביומיום שאני דוחה את החיפוש ...(קשה לי עם עוד מטלות לעשות).. ולכן השאלה שלי לקלפים האם להישאר בעבודה הנוכחית..

צ ל י ל 8

New member
אם ככה, את יכולה לשאול:

האם כדאי לי להישאר במקום עבודתי בשנה הקרובה? 6 קלפים+קלף סיכום

MayaShuShu

New member
האם לשאול ככה...

האם כדאי לי להישאר במקום עבודתי בשנה הקרובה?

צ ל י ל 8

New member
בדיוק

לעשות פריסת שאלה של 6 קלפים, כאשר קלף הסיכום יוצא אוטומטית..

MayaShuShu

New member
אז מה זה אומר??!

עשר חרבות חמישה מטבעות שטן אס הגביעים אס המטות שמונה חרבות כוח

MayaShuShu

New member
מה זה אומר?

עשר חרבות חמישה מטבעות שטן אס הגביעים אס המטות שמונה חרבות כוח

batgalim

New member
הי מאיה ../images/Emo39.gif

האם - עשר חרבות כדאי - חמישה מטבעות לי - שטן להשאר -אס הגביעים במקום עבודתי - אס המטות בשנה הקרובה - שמונה חרבות סיכום - כוח נכון להיום, מקום העבודה מסתמן ככזה שלא טוב לך בו, חוסר מוטיבציה מצידך להמשיך להיות שם בולט במיוחד, והדחף שלך הוא לצאת מהמסגרת הזו, את חשה כי עכשיו הזמן לנתב את האנרגיות הקיימות בך על מנת לקבל אומץ ולנצל את הפוטנציאל הטמון בך. בשנה הקרובה נראה כי תשארי במקום העבודה מבלי יכולת לצאת ממנו. שני האסים בפריסה מדברים על דחף מצידך להתקדם ולנצל את היצירתיות,ואת הביטוי העצמי. נראה לי שדווקא במקום עבודתך יפתח עבורך אפיק חדש, יכול להיות קידום או מעבר למחלקה אחרת, דבר אשר יתן לך כיוון חדש עם יותר סיפוק נפשי... אני חושבת שקלף הכח בסיכום קורא לך לנסות ולעשות לעצמך את הדרך יותר קלה - עם מעט חוצפה הנובעת מעוצמתך הפנימית, תוכלי להתגבר על המכשולים, על ה"באסה" שיש לך היום, ולנסות להתמודד על תפקיד טוב יותר... אס המטות רומז כאן לדעתי גם על תחום לימודי כלשהו, שיעזור לך אולי בעתיד. מה את אומרת?

MayaShuShu

New member
../images/Emo51.gif אס המטות רומז כאן....

שאני לקראת סיום תואר שני (בשנה הקרובה)...

batgalim

New member
הפירוש שלי לקלף השטן ../images/Emo123.gif

"...והדחף שלך הוא לצאת מהמסגרת הזו, את חשה כי עכשיו הזמן לנתב את האנרגיות הקיימות בך על מנת לקבל אומץ ולנצל את הפוטנציאל הטמון בך" הרבה פוחדים מקלף השטן המייצג לעיתים דחפים וייצרים, מיניות וכד', אך לאחרונה למדתי שקלף זה, באסטרולוגיה עברית - מייצג את מזל גדי (חודש טבת) - וגדי הרי מנסה להגשים את ייעודו בכל כוחו. הוא מייצג את השעבוד והשאיפות שלנו לחומר, להצלחה כלכלית, לקריירה מוצלחת. מזל גדי משיג את מבוקשו בעבודה קשה ע"י הצבת מטרות לנגד עיניו - והליכה בכל הכח לעבר אותה מטרה. השטן כאן קורא לך להתעלות מעבר למה שאת רואה כיום, להאמין בעצמך... השטן מחובר לאדמה - כולנו מצויים בעולם הגשמי שהוא עולם החומר, לכסף, להשפעה ולכבוד... כך שאם מדובר בקריירה - אני רואה את הקלף כחיובי ומעודד.

צוף3

New member
2 האסים בפריסה

האם - עשר חרבות כדאי - חמישה מטבעות לי - שטן להשאר -אס הגביעים במקום עבודתי - אס המטות בשנה הקרובה - שמונה חרבות סיכום - כוח שני האסים שיצאו לך זה אחר זה במילים: "להישאר במקום עבודתי", יכולים להעיד על רמאות והולכת שולל. בגדול אסים מדברים על פונטציאל רב בתקופה המדוברת, כאשר אס המטות בפרט יכול לדבר על הצלחה רבה במקום העבודה, והוא אכן יצא במיקום: "במקום עבודתי". אס הגביעים במילה "להישאר" יכול להעיד על כך שההחלטות שלך כרגע נובעות משיקולים רגשיים ולא כל כך רציונליים.

למעלה