שאלה בנושא עיצוב חוץ דווקא

alonaski

New member
שאלה בנושא עיצוב חוץ דווקא ../images/Emo13.gif

יש לי שביל מהכניסה לחצר (בית קרקע) שמוביל לכניסה לבית עד הכניסה הולכים לצד ערוגה מצד ימין וקיר הבית - משמאל. מה אפשר לעשות/לקשט/לעצב לאורך הקיר הזה עד הכניסה לבית?...
חשבתי על לתלות אדניות פרחים... אבל אני מעדיפה משהו יותר מקורי... חשבתי אולי על - לתלות תמונות כמו שתולים על קירות הבית מבפנים! אבל אני חוששת שהם יעופו ברוח או סתם יתבלו מהשמש...
אז מה עושים? איך מעצבים קיר חיצוני?...

עיצוב קיר חיצוני

חייבת לומר שתמונות נשמע מזעזע, לדעתי כמובן. מה שאני הייתי עושה, כד יפה עם צמח שיטפס על הקיר. עבודת נפחות, אפשר לשלב גם כן עם צמחיה. אם כבר חשבת על תמונות, אז אולי ציור קיר.

alonaski

New member
../images/Emo45.gif רעיון מצויין עבודת נפחות!!!

עכשיו נזכרתי... שיש אומן זכוכית לידנו שאני יכולה אולי למצוא אצלו עבודות זכוכית יפות משולבות עם פירזול...
תודה!

פיטנגו4

New member
רעיונות לעיצוב קיר חיצוני

- אפשר לתלות אביזרים שונים ממתכת: גלגל עגלה גדול, חרמש, מגל וכדומה. - אפשר לשים כדי ענק ובהם צמחים שונים. - אפשר לשתול מטפסים שונים. יש הנצמדים לקיר, ויש כאלה שצריך לבנות להם תמיכה. - אפשר לצייר ציורי קיר (ישירות על הקיר) בצבעים שעמידים לחוץ. בזכרון יעקב הציירת נאוה אייבל צירה על מגדל המים ועל תיבות החשמל שהיו מכוערות ועכשיו זה ממש אומנות. לגבי סוגי צמחים - תשאלי בפורום גינון: הנה כאן

alonaski

New member
מעולה!!! ../images/Emo45.gif אהבתי את רעיון תליית

החפצים כמו ב"בית ראשונים" במושבות הישנות...
תודה!

נומוש

New member
עוד כמה רעיונות....

* פסיפס שתדביקי בעצמך לפי תמונה או סתם אבסטרקט בצבעים שתואמים לקיר או לערוגה שמימין. * ריבועים (או כל צורה אחרת) של מראות בגודל 20X20 בצורת ריבוע או שורה שתלווה את העובר בשביל. * משחק של צורות גאומטריות משליכט ציבעוני- יתן גם צבע, גם צורה, וגם מרקם.

alonaski

New member
איי!!! ../images/Emo13.gif (Y) יפה!! הרעיון של

חתיכות מראות... - מצא חן בעייני!
זה פשוט ישקף את הצד השני של השביל שבו ישתלו עשרות פרחים צבעוניים!

למעלה