תודה! בגלל שנתחי-הפילה עבים יותר ,החלטתי להשרות אותם במשרה,,
למשרה השתמשתי ב-1/3 כוס -שמן,כף פפריקה,כפית שום גרוס,כפית תבלין חוואייג'-למרק,מלח ,ופלפל-שחור.
נתחי -הפילה הושרו במשרה במשך שעה,ולאחר מכן,טיגנתי אותם במחבת 3 דקות
מכול צד,ולאחר השחמה,הנחתי אותם על ניר -סופג.
לאחר מכן, טיגנתי במחבת בצל פרוס לפרוסות דקות ולאחר שהזהיבו, הנחתי אותם
על נתחי הפילה, שיצאו עסיסיים ומאוד טעימים.
ממש קל הכנה, ממליצה שגם אתם תכינו ותהנו.