שאלה בנושא פרחים

1Meytal

New member
שאלה בנושא פרחים

למישהו יש המלצות טובות על סידורי פרחים ?? הקייטרינג מציע אגרטלי זכוכית ענקיים עם פרחים במחיר של 170 ש"ח. זה נראה לכם מוגזם ??
 

1Meytal

New member
החתונה בעדן על המים

הכוונה היא לאגרטלים שמציבים על שולחנות המזנונים, לא שולחנות הישיבה
 
בהחלט!! מה אתם מחפשים?

מה העצוב של האולם שניתם בסטנדרט? מה העיצוב עם השוחלנות בסטנדרט? איזה מקום זה, בחוץ או בפנים? תתני יותר פרטים ע"מ שנוכל להתיחס.
 

1Meytal

New member
עוד פרטים...

המקום לא נותן פרחים בכלל. זהו מבנה עץ גדול (המקום הוא עדן על המים). הקייטרינג הציע את הסידורים האלה למזנונים. כמה עולה סידור ענק כזה לא דרכם ?? חשבנו גם להוסיף אגרטל קטן עם שניים שלושה פרחים על כל שולחן ישיבה, אבל אין לי מושג עם מי מדברים. הרבה תודה.
 

petel

New member
לי זה נשמע סביר עבור סידורים

גדולים למזנונים או לקבלת הפנים (תארתי לעצמי שמדובר בסידורים למזנונים ולא לשולחנות, עבור שולחנות זה מוגזם ביותר) באופן כללי, לנו הציעו זרים גדולים לקבלת הפנים ב - 100$ לסידור בתוך כד יפה, אבל ויתרנו, עשינו עיצוב חופה ועיצוב נרות לגן וזה מספיק.
 
מה האופציות האחרות? האם האגרטלים

עומדים על השולחן גם ככה, ואפשר להביא פרחים ממקום אחר? בדקת כמה עולה זר דומה במקום אחר? בטוח שפחות.... תנסי גם ב - Zer4U (המנכ"ל הוא חבר טוב שלנו, ואני יודעת שהמחירים שם אמורים להיות יותר זולים מבחנוית אחרות). על כמה סידורי פרחים מדובר? אם זה רק שניים שלושה, אז אולי עדיף כבר לקחת מה שהקייטרינג אומר, כי החיסכון לא יהיה רב יחסית להשקעה, אבל אם מדובר על הפרש כספי גדול, אז שווה. מה קורה אם את לא שמה פרחים בכלל? האם המקום "דורש" פרחים? האם יש אופציות אחרות לעיצוב, שעולות פחות?
 

1Meytal

New member
אין שם בכלל עיצוב

וגם אין אגרטלים על השולחנות, אולי אני אברר עם הקייטרינג, אבל בעיקרון אין.... השאלה אם ב -ZER4U ייתנו לי גם אגרטלים.. לא סביר ולכן נשאלת השאלה מאיפה אני כן משיגה אותם... אני אברר איתם בכל מקרה
 

*שיר

New member
טיפ קטן

היינו בחתונה שבה היו כאלה אגרטלים ענקיים על השולחנות. זה היה מאוד מאוד יפה, אבל מה, אי אפשר היה לדבר עם מי שבצד השני, והיתה תחושה שיש לך "קיר" מול הפרצוף. אז כדאי לשים לב לזה...
 

אינצה

New member
זה לא נשמע לי כל כך הרבה

אם תלכי היום לכל חנות פרחים ותרצי לקנות זר פרחים גדול ומרשים המחיר יהיה כ-150 ש"ח. אז אם מדובר במספר זרים גדולים עם אגרטלים, הסכום נשמע לי סביר בהחלט.
 
למעלה