שלום זאת הפעם האשונה שלי שנכנסתי לפורום וזה מאוד כייף. ושאלתי הראשונה האם מישהו מכיר "טבעול טחון" ואם כן איפא אפשר להשיג אותו. כמו-כן מהעושים עם פתיתי הסויה שנראים כמו במבה גדול? ת ו ד ה
אם את מתכוונת ל"בונזו" אפשר לעשות איתם הרבה דברים. האמת שהרבה זמן לא בישלתי אותם אבל בזמנו הייתי פשוט מבשלת אותם במים ושמה מלח והמון(!) רסק עגבניות וזה יוצא ממש טעים. אפשר גם להוסיף אותם לתבשיל אחר כלשהו וזה סופח את הטעמים, כמו טופו.