שאלה בנושא ציפורניים אחרי לק כהה

talichen

New member
שאלה בנושא ציפורניים אחרי לק כהה

היי בנות מקווה שזה בסדר לפתוח הודעה חדשה בזמן האחרון אני ממש חולת לקים בעיקר לקים כהים. אני שמה בסיס 2 שכבות צבע וטופ ולמרות זאת אחרי הסרת הלק יש לי עוד "עננת פיגמנט" מעצבנת על הציפורן. יש דרך למנוע את התופעה בלי פשוט לחכות כמה ימים שזה יעבור? או שאולי זה לא בריא וצריך לתת לציפורן לנוח? אשמח לעצות תודה
טלי

talichen

New member
ממ סאלי הנסן

maximum growth בסיס שנקנה כחלק מערכת מניקור

את בטוחה שזה בסיס?

כי אני זוכרת שזה מחזק ולא בסיס ויכול להיות שבגלל זה ההכתמות.

talichen

New member
לא הכי ברור

לפי מה שכתוב בהוראות שלו אפשר למרוח אותו בתור שכבת בסיס או שכבת טופ : apply one coat to bare nails OR as a top coat. apply a fresh coat daily: after 5 days remove all layers and repeat, לפי ההוראות זה אמור לעשות את 3 הפעולות.....קצת משונה...מממ טוב נכנסתי לאתר שלהם והוא באמת נראה לי יותר מחזק מבסיס...יש לציין שהצבע שהציפורניים שלי קיבלו זה מהלק לא צהבהב של מחזקים...הוא כאילו לא מגן על הציפורן מגוון הלק זאת הכוונה? קצת מבולבלת אשמח להמלצה

לפי ההוראות זה מחזק ולא בסיס

בסיס הוא ממש נוזל שקוף שנספג כמעט כמו מים בציפורן ואין לו שכבה עבה של לק. אני הייתי ממליצה לחפש ממש בסיס . אני מאוד אוהבת את זה של אסי First base coat , הוא מצוין.

talichen

New member
תודה!

יש לך המלצה אולי למשהו שנמכר בסופר פארם? יותר נגיש לי

../images/Emo45.gif גמני ממש אוהבת אותו

גם ללצ'אט יש בסיס שהוא מעולה ונראה לי מוכרים אותו כמעט בכל חור..

dhara

New member
איך הם מבחינת רעלים?

וכמה עולה? ואיפה אפשר להשיג?? [
]

Come Alive

New member
יש רעלים.. ../images/Emo4.gif

אפשר להשיג בכל סופר פארם, ניו פארם , בתי מרקחת כמעט לדעתי. לא יודעת מה המחיר,קניתי את זה כסט ביחד עם מחזק של ניילטק במחיר מבצע של 70 שקלים לפני כמה זמן

4LeafClover

New member
יש גם עכשיו במבצע, ללקוחות לייף סטייל...

נראה לי מחר אני קונה.. בעקבות המלצותיכן

אם אני לא טועה הבנות פה המליצו על בסיס של שיק

נסי לערוך חיפוש בפורום.

למעלה