שאלה בנושא קביעות בבית החולים

ליהיאל

New member
שאלה בנושא קביעות בבית החולים

בשביל חברה.
בעצם היא אחות מוסמכת ומחשבותיה היו בכיוון של להתחיל ללמוד לתואר ראשון ובעתיד חשבה גם לעבוד בקהילה, כלומר להתפטר.
כרגע היא עובדת במשרה מלאה פלוס משמרת שישית... והיא אחות נהדרת. כך שלא מפתיע שנתנו לה קביעות . זה די הפתיע אותה כי בקושי עבר שנתיים מתחילת עבודתה.
השאלה שלי היא, במה הקביעות מחייבת אותה כאחות? האם היא כפופה לגמרי לדרישות בית החולים?... אם תרצה להפחית אחוז משרה לצורך לימודים , האם יכוליפ לא לאפשר?
אם תרצה לעזוב ולהתפטר, האם יהיה אפשרי?
חיפשתי המון באינטרנט בנושא בשבילה, ולא מצאתי כלום שעוזר לקבל קצת מידע, מלבד עורכי דין שרוצים לקבוע פגישה בנושא...
כל מי שיודע קצת על הנושא... אשמח מידע או הפנייה למקורות הנכונים.
תודה...

evil moon1

New member
גם אחרי המוות היא צריכה לבוא לעבוד

אם יש לה קביעות.....חחחחח...סתם, אני צוחקת...קביעות לא משנה דבר חוץ מהעובדה שלא כל כך קל לפטר את האדם עם קביעות...בעצם, זה בא לטובת העובד...לא יכולים לבוא ולהגיד לעובד עם קביעות :"זהו, לך הביתה" פשוט כך....אלא אם הוא עבר איזה עבירה משמעותית...כמובן שהעובד בכל רגע יכול לקום ולעזוב(אחרי תקופה מאז הודעת התפטרות לפי משך זמן עבודתו במקום, לרוב זה יהיה חודש, בכל מקרה לא יותר מחודש)....

toxic babe

New member
מה שאביל מון אמרה

קביעות זה דבר שנעשה לטובת העובד סך הכל.
היא בגדול יכולה לעשות כל דבר שהיא רוצה אם בית החולים מסכים, בין אם היא עובדת זמנית או קבועה. קביעות יכולים לתת אחרי שנה או שנה וחצי.. לפעמים לוקח קצת יותר זמן. תלוי במדיניות של בית החולים וכמה הוא בעיקר נואש לעובדים שיישארו לעבוד אצלו... בדרך כלל לקביעות מתווספות הטבות כלשהם.. לדוגמא בבית חולים שאני עובדת בו יש חיסכון טוב שניתן רק למי שיש קביעות.
אם תרצה להתפטר- לא משנה אם זמנית או קבועה, מודיעה להם מספיק זמן לפני לפי החוק וזהו. אף אחד לא בכלא... למרות שלפעמים זה עושה רושם שכן...

לא נכנסתי לכאן הרבה זמן

רציתי לומר לך מזל טוב על תפקידך החדש

למעלה