שאלה בנושא רגלן

Eila41074

New member
שאלה בנושא רגלן

התחלתי לסרוג בשתי מסרגות סוודר שאני רוצה שיהיה עם רגלן ושלא יהיה צמוד לגוף , איזה אורך צריכה להיות ההורדה של הרגלן כלומר מתחילת ההורדה עד הסוף של ההורדה? כל כמה שורות אני מורידה עיניים לרגלן? כל שורה שנייה? עין מכל צד? האם ההורדה של השרוולים ברגלן זהה להורדה בחזית והגב? בקיצור אין לי מושג בנושא. הרוחב של צד ימין קידמי בסוודר הוא 35 סמ' החוט מתאים למסרגות בעובי 4 - זה חוט יחסית דק הסריגה יוצאת די אוורירית. קנה המידה של החוט: מאונך 28 שורות שוות 10 סמ', מאוזן 23 עיניים שוות 10 סמ'. בבקשה בבקשה עזרה

הנה הוראות לרגלן:

בגובה 45 ס"מ של הסריגה מתחילה להוריד מכל צד עין אחת כל שורה רביעית = 26 פעמים. סוגרת את העיניים שנותרו על המסרגה. כנ"ל עושה גם בחזית. שרוולים: שוב בגובה 45 ס"מ מפחיתה כמו בגב = 26 פעמים. סוגרת ומחברת את החלקים. מעלה עיניים מסביב לפתח צוואר ומסדרת יפה. בהצלחה ! אלה הוראות רגלן לסוודר לגבר. בינתיים לא מצאתי לאישה. ההוראות הן מחוברת פולגת שנת 89.

אני בדרך כלל סוגרת לפחות עינים מכל

צד. ואח כל שורהבהליכה על תסרגי את העין הראשונה ואחר סרגי 2 יחד 3 עינים לפני הסוף סרגי 2 יחד ועין אחרונה ימין חזרה את לא מורידה . אורך הרגן חייב להתאים לאורך הרגלן בגב וולשרוולם וגם לקדמי.

Eila41074

New member
תודה

אני אנסה ללכת לפי העיקרון הזה ולראות כל כמה מתאים לחוט הזה להוריד... =0)

למעלה