שאלה בנושא רומנטי

שצף קצף

New member
שאלה בנושא רומנטי ../images/Emo99.gif

בוקר טוב, היה לי חבר במשך שנה, הקשר היה חזק מאוד ואינטימי מאוד. הייתה ביננו אהבה מאוד מאוד גדולה. הוא נפרד ממני, עם הסבר לא כ"כ אמין כביכול. נתן לי יותר הרגשה שהוא עובר תקופה שמבלבלת אותו או שתהליך מסוים שגורם לו לחוש בלבול. עבר זמן מאז הפרידה ורציתי לדעת כיצד הוא מרגיש כלפיי מבחינה רומנטית. לפי פריסות קודמות שראיתי כאן שאלתי: מה X מרגיש כלפיי מבחינה רומנטית? ואלה הקלפים שיצאו: ארבעה מטות נזיר שמונה חרבות חמש חרבות שני מטבעות סיכום: שבע חרבות המון תודה!! ויום ניפלא לכולם!!

צ ל י ל 8

New member
שלום לך שצף קצף ../images/Emo140.gif

מה - 4 מטות X - נזיר מרגיש - 8 חרבות כלפיי - 5 חרבות מבחינה רומנטית - 2 מטבעות סיכום: שבע חרבות נראה כי את עדיין לא התגברת עליו ויש לך אפילו מחשבות של חתונה ?!!? הוא דיבר נכון שהוא נמצא בתקופה לא קלה של עצמו. הוא מתנזר ולא מעוניין כרגע בקשר ריגשי כלשהו. אבל - הוא אינו חושב עלייך. מה קרה באמת בינכם שהוא קם והלך כך? האם יש אפשרות שהוא חשב שאת בוגדת בו או לא מספיק אמינה איתו? בכל אופן, אני לא חושבת שיש לו איזה שהם רגשות כלפייך, ואפילו נראה שהוא מאוד נפגע ממך, עד כדי חוסר רצון לקשר זוגי אחר. מה את אומרת?

שצף קצף

New member
היי צליל! ../images/Emo140.gif

לא, אין לי מחשבות על חתונה כרגע :) צעירה מדי לטעמי... אין סיכוי שהוא חושב שבגדתי בו הקשר שלנו היה אמין לחלוטין, והוא קם והלך עקב בלבול אישי שלו. הוא מתעקש שנשמור על קשר כרגע (ידידותי כמובן) למרות שלי זה קצת קשה ומדי פעם הוא מגשש לראות אם שיניתי את דעתי, אך אני מנסה למרות הקשיים לא לוותר (אני קצת על סף שבירה, אבל ננסה). מאוד ניפגע ממני? הסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא כי ניתקתי איתו קשר באופן זמני כנגד רצונו והחלטתי שאני מטפלת בעצמי כרגע, וכמה שקשה לי עם זה שרע לו עכשיו כשאנחנו לא מדברים, אני לא יודעת אם כ"כ חכם באמת לחדש איתו קשר..בייחוד אם הוא אכן לא מרגיש כלפיי כלום כרגע, כי אז רק אני אצא הצד הניפגע... ד"א - שאלה כללית על הקלפים...לפי מה שראיתי באתר של אורי רז קלף הנזיר מעיד על בלבול ורצון פנימי לעשות חשבון נפש, מדוע פרשת זאת כהתנזרות מקשר ריגשי? המון תודה!!

batgalim

New member
הפירוש שלי

מה - 4 מטות X - נזיר מרגיש - 8 חרבות כלפיי - 5 חרבות מבחינה רומנטית - 2 מטבעות סיכום: שבע חרבות איקס מיוצג ע"י הנזיר - הנזיר מייצג סוג של חיפוש פנימי, רצון להתבודד ולהתנזר על מנת להגיע לאמת הפנימית, לראיית האור שבקצה המנהרה. נראה לי שאיקס רואה אותך כאור הזה. הוא בחר בדרך של ניתוק על מנת להגיע להבנה זו וכעת קצת קשה לו להשתחרר מהניתוק שכפה על עצמו. הוא כבול לרעיון של עצמו להיות פסיבי ועל כן הוא חי בהתלבטות, בחוסר החלטה לגבי ההמשך. את, המיוצגת ע"י 5 חרבות - חשת נבגדת, פגועה ומובסת כשהבחור קם והלך, וכעת כבר אין לך כח למלחמות. שימי לב לקלף - אדם מסתכל בבוז על אלו שניצח... האם את מעוניינת ברגעים אלו לגרום לו את ההשפלה שגרם לך כשנטש? את לא אומרת לפעמים לעצמך שאת רוצה להיות המנצחת בסיבוב הזה? 7 חרבות בסיכום רומז על חוסר ביושר, העלמת האמת והסתרת הרגשות האמיתיים. הדברים נאמרים ומנסים לטעת בצד השני את האמון המתבקש, אך אלו רק מילים ואין כלום מאחוריהם. 4 מטות קצת מטעה בפריסה זו שרובה שלילית, נראה לי שאת פשוט נמצאת במסגרת מסויימת הנוטעת בך בטחון כלשהו, סוגרת את עצמך מסביב בכעין 4 קירות שקופים אשר דרכם קשה יהיה לחדור... את מונעת מעצמך את הטלטלות האפשריות ומעדיפה להסתגר. את מעדיפה למצוא לעצמך אהבה אמיתית ואופטימית, יושר ופתיחות ועל כן את סוגרת עצמך בפני הבחור, שתחושותיך אומרות לך שאינו אמין ורק יצור טלטלות מיותרות בחייך, היציבים בתקופה זו.

שצף קצף

New member
היי בת גלים ../images/Emo140.gif

אני אכן חשה מובסת ופגועה אחרי הפרידה, לא ממש הבנתי "מה עשיתי שהגיע לי" להפגע כך...כלומר, הקשר הסתיים בנק' אושר מאוד חזקה שלא ממש היה ברור איך ממנה הוא פתאום הגיע למסקנה שעלינו להפרד. אני לא מעוניינת לגרום לו השפלה אבל כן מעוניינת שהנתק הנוכחי ביננו יגרום לו להבין מה הוא פספס (האגו שלי ניפגע קשות וכנראה גם בעקבות זה אני רוצה בכך) מוזר לי שגם את וגם צליל מדברות על הסתרת אמת מכיוון שמאז ומתמיד היחסים ביננו מאוד מאוד כנים ופתוחים וגם כשקשה אנחנו אומרים אחד לשני את האמת כולה...ההסתרת רגשות היחידה שאולי ניתן לדבר עליה היא שאני עדיין מאוהבת בו במקום מסוים, אבל נראה לי שהוא מבין זאת מהנתק שנוצר ומחוסר היכולת שלי לדבר איתו כרגע. אני ממש לא תופסת אותו כלא אמין, הוא אחד האנשים היחידים שהם בעלי כנות וטוהר כ"כ חזקים. מה כוונתך שהוא רואה בי כאור הזה בקצה המנהרה? ואשמח אם תוכלי גם להסביר לי מדוע ייחסת את קלף 4 המטות אליי? המון תודה על הפירוש!!

batgalim

New member
תשובות לשאלותיך

מה - 4 מטות X - נזיר מרגיש - 8 חרבות כלפיי - 5 חרבות מבחינה רומנטית - 2 מטבעות סיכום: שבע חרבות לגבי 4 מטות - הינו הקלף הראשון בפריסה, והוא מדבר על המקום ממנה הגיעה השאלה. את השואלת, ולכן זהו המקום בו את נמצאת כיום. "אור בקצה המנהרה" - קראי את פרשנותי לקלף הנזיר. ההתנזרות וההתבודדות שלו נובעת מחוסר החלטה, הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו (2 מטבעות), כשהוא בעצם תולה את תקוותיו בך - הוא מקווה שאת תחלצי אותו מהמצב בו הוא נמצא. תקוות אלו גורמות לו להבטיח לך דברים שאינו יכול לעמוד מאחוריהם. וכאן מגיע 7 חרבות - קלף המייצג בגידות, חוסר אמון וכו'. אלו הם הקלפים שיצאו בפריסה שלך וזהו הפירוש שלי. אם יש דעות אחרות נוספות, אשמח לשמוע. שיהיה לך יום טוב וחג שמח

אל תאמיני לקלף ה"בגידה"

שצף קצף - הדבר הגרוע ביותר שאת יכולה לעשות הוא לייחס לו או לעצמך כוונות בגידה או אי-אמון בעקבות קלף מסויים, במיוחד אם את כל-כך בטוחה שיש ביניכם אמון ושהוא אדם אמין. זו תהיה הבגידה האמיתית - להכניס אי-אמון מלאכותי למערכת שבנויה על אמון, בגלל קלף מקרי. היזהרי!

שצף קצף

New member
אל דאגה יובל ../images/Emo13.gif

יש דברים שעד שלא אראה אותם לא אאמין... זה לא ישנה את מה שאני חושבת... תודה!!

batgalim

New member
יובל שים לב -

קלף 7 חרבות מייצג, חוץ מ"בגידות" גם הסתרת רגשות וכו'. בפירושי לא נאמרה או יותר נכון - לא נכתבה - המילה "בגידה". "7 חרבות בסיכום רומז על חוסר ביושר, העלמת האמת והסתרת הרגשות האמיתיים . הדברים נאמרים ומנסים לטעת בצד השני את האמון המתבקש, אך אלו רק מילים ואין כלום מאחוריהם..." אני שמה לב לציניות ב"קולך" בהרבה מהפירושים, גם שלך וגם של אחרים... אפשר לשאול מאין היא נובעת?

סליחה, קראתי דברים שלא היו שם.

אני ציניקן באופן טבעי.
אבל בהחלט, אני עדיין חושב שמסוכן לייחס פרשנות קיצונית של שקר (דברים שנאמרים במטרה לטעת בצד השני אמון אך אין מאחוריהם כלום = שקר, לדעתי) למערכת-יחסים שהשקר היה זר לה עד כה. אבל נכון, לא אמרת "בגידה", זה אני פירשתי כך את "הסתרת אמת". האמת, לשקר למישהו שסומך עליך לחלוטין, במערכת זוגית, גם זו בגידה. בגידה באמון.

נ.ב. פירושים

היות ואני חדש יחסית בתחום, אני מאד סקרן להשוות את הפירושים שלי לשל אחרים - אשמח לראות את הפירושים שלך בנוסף לשלי, במקרים שעניתי קודם!

batgalim

New member
מקבלת תשובותיך

לגבי פרושים שלי כהשוואה, הייתי שמחה לעשות זאת בהמשך... אני עכשיו בדרך לארוע, עצרתי קצת כדי לבדוק... שיהיה לך המשך ערב טוב!

יגאלרון

New member
היושר הפנימי בלבד,,,../images/Emo24.gif

לחבק את היושר הפנימי שהוא הילד הקטן שבכל אדם. כשאדם לוקח דברים רבים יחד נוצר חוסר יציבות בשיווי משקלו הרגשי. "עיניים גדולות" תמיד נראו לאחרים מוזר ובלתי אמין,,, לקחת כ'כ הרבה ולהשאיר גם לאחרים?!-יש פה הטעיה. זה כמו אדם שלוקח על עצמו משימות רבות רק כדי להראות לחברים שסביבו שהוא יכול,ובעצם הוא מרמה את עצמו ונפשו וזה נובע מתוך חוסר בביטחון העצמי. התחברות מלאה דרך מדיטאציה תוכל להוביל את האדם הנמצא ב-7 חרבות ליושר הפנימי שלו,והוצאתו מבלבולו. חג שמח. יגאל רון.

למעלה