שאלה בנושא רייק ב-FTP

boca

New member
שאלה בנושא רייק ב-FTP

חיפשתי שרשור קודם בנושא אבל לא מצאתי אז אני שואל בכל זאת אפשר לקבל הסבר על הרייק של FTP, במשחקי קאש (רינג). האם נלקח רייק רק ממנצח הקופה או מכל מי שהשתתף בה? ומה האחוזים? ואם גם אפשר הסבר קצר על מה זה סאטלייט ומה ההבדל בין רי-באי לאד-און בינתיים בטורנירים של play money עליתי מ-1000 ל-10K כוכב עולה ממש תודה

Cosmic Trigger

New member
אוקיי

הרייק הוא אחוז מסויים שנלקח מתוך הקופה עצמה. בכתובת הנלוות אתה יכול למצוא חישוב של הרייק שנלקח מכול בכול משחק. סאטלייט זה טורניר שהמנצח בו מקבל כניסה לטורניר אחר עם ביי-אין גבוהה יותר.

Kgt1

New member
אמממ...

רייק נלקח מהקופה הסופית, ולכן רק מהמנצח. בספליט, מהמנצחים. סטלייט הוא טורניר שממנו עולים לטורניר אחר. ריבאיי הוא תוספת צ'יפים במהלך תקופה מוגבלת שנקראת "rebuy period", ורק אנשים עם כמות הצ'יפים ההתחלתית בטורניר (או פחות מזה) יכולים לקבל אותה. אד און הוא ריבאיי חד פעמי המתבצע בסוף התקופה הנ"ל, וכל אחד יכול לקבל אותו.

boca

New member
תודה (שאלה נוספת בפנים)

יש סאטלייטים שבהם אפשר לשחק ללא תשלום ולהגיע דרך זכייה בהם לטורנירי תשלום?

Kgt1

New member
יש, אבל בתמורה לנקודות FTP. האופציה היחידה

להרוויח כסף "בחינם", היא פרירולים. (או אחת ממיני השיטות שפורסמו בפורום).

Kgt1

New member
יד ששיחקתי הרגע... אני יודע שלא הייתי צריך

להיות שם מלכתחילה (איגור בלי הרצאות), אבל מהרגע שכבר נכנסתי, זה התהפך להיות חולני. היריב די אגרסיבי משחק לא מעט קופות: Full Tilt Poker Game #16319476673: $14,000 KO Guarantee (120277763), Table 78 - 100/200 - No Limit Hold'em - 10:38:19 ET - 2009/11/26 Seat 1: sou_ton_hono (5,054) Seat 2: dede65 (5,725) Seat 3: XXX_In2Win_XXX (9,660) Seat 4: Pollyanna7 (18,344) Seat 5: Alexiusj (4,060), is sitting out Seat 6: Kgt1 (20,080) Seat 8: 4TSNME (18,024) Seat 9: Kalata13 (13,346) Kgt1 posts the small blind of 100 4TSNME posts the big blind of 200 The button is in seat #5 *** HOLE CARDS *** Dealt to Kgt1 [3c 5c] Kalata13 folds sharkscope10 sits down sharkscope10 adds 9,666 sou_ton_hono folds dede65 folds XXX_In2Win_XXX folds Pollyanna7 folds Alexiusj folds Kgt1 calls 100 4TSNME has 15 seconds left to act 4TSNME raises to 600 Kgt1 calls 400 *** FLOP *** [Kc 2c 3s] Kgt1 checks 4TSNME has 15 seconds left to act 4TSNME bets 800 Kgt1 calls 800 *** TURN *** [Kc 2c 3s] [Ah] Kgt1 checks 4TSNME bets 1,400 Kgt1 calls 1,400 *** RIVER *** [Kc 2c 3s Ah] [9c] Kgt1 bets 2,000 4TSNME raises to 4,000 Kgt1 calls 2,000 *** SHOW DOWN *** 4TSNME shows [Qc Ac] a flush, Ace high Kgt1 mucks בלי קשר לזה שמן הסתם לא חשבתי שהפלאש שלו יהיה גבוה יותר, האם אני צריך לקפל את זה בטרן? הרגשתי שיש לי אימפלייד אודס...

b.o.b

New member
אז נדלג על הפריפלופ

פלופ נחמד למדי, ברגע שעשית check\call בפלופ, ברגע שהטרן לא שיפר אותך משמעותית(טריפס, צבע, זוגיים, או במקרה הכי גרוע דרואו סטרייט משני הצדדים) כמו שאמרת - היית צריך לצאת בטרן. פה ניקח סיטואציה אחרת, אתה עושה check\reraise בפלופ, יהיה לו מאוד קשה לזרוק את היד, הוא ישווה ויראה את הטרן, בטרן אתה לא משפר והוא מקבל את הקלף שעכשיו אין סיכוי שהוא מוותר על היד. חוזרים לפריפלופ - נכנסת למצב מאוד בעייתי, בסופו של דבר אני חושב שיצאת "די בזול" ביד הזאת. יותר ממינ רייז בריבר לא היית משווה? משהו באזור X3, X3.5 , הוא כנראה ממש רצה CALL בטוח עם הנאטס.

Kgt1

New member
כן אני יודע שיצאתי בזול... האמת, לא יודע אם

אני מקפל שם לאול אין, זה היה יכול להיות הפולד מהקשים בחיים שלי. כמובן שבכל מקרה למין רייז שלו אני רק משלם. צ'ק רייז לא התכוונתי לעשות באף מצב, שמתי אותו על יד חזקה, וידעתי שאני רק משלם, אבל הייתי צריך לצאת בטרן אני מבין את זה, טעות טועים טעיתי.

bifiar

New member
אתה שילמת עד הריבר סתם.

אחרי ההעלאה פריפלופ הייתי בורח...זה שהם סוטד מוסיף לך בערך 3% במשחק של 1 על 1...אז אתה בעצם משלם 3BB עם כלום.

Harleydude

New member
אממ

אתה צריך להבין דבר אחד, 3 5 סוטד זו יד של IO, יש לה ערך רק כש: 1. אתם יושבים מספיק עמוק בשביל לקבל את הסיכויים שאתה צריך בלי לסכן יותר מדי 2. אתה בפוזיציה. ברגע שאתה לא יושב עמוק אתה מסכן יותר מדי וברגע שאתה מחוץ לפוזיציה אתה תמצא את עצמך בהרבה ספוטים מגעילים ועם מחירים לא טובים ליד שלך, זה בדיוק מה שקרה. אם אתה כבר משחק את היד אז תבנה תוכנית מה אתה עושה, טעות ראשונה שלך היא לעשות לימפ לפני הפלופ, זה כמו לבוא ולהגיד "אהה יש לי יד לא שוס אבל בא לי לראות פלופ איתה", אתה כבר שם את עצמך כמטרה, אם היית מעלה אני חושב שבטרן יכולת או להתקפל בקלות אם הוא היה מהמר או לקבל קלף חינם (בהנחה אתה מהמר בפלופ) או אם היית מקבל העלאה חוזרת לקפל בלי בעיה. בריבר באמת לא היה לך מה לעשות אבל הדרך שבה הגעת לריבר לא משו בכלל, פשוט ניסית בכוח ובמחיר מינימלי לתפוס פלאש שהוא אמנם פלאש אבל עדיין מאוד נמוך, יש הרבה תסריטים רעים ליד הזאת מה שקרה לך זה רק אחד מהם, אחד אחר זה אם היית מקבל פלאש אבל היה זוג על הלוח בריבר ואז גם היית אוכל סרט. בקצרה = Fold > raise > limp אם מעלים לך ואתה מחוץ לפוזיציה זה פולד ברור.

2המרפא

New member
גבי שלנו נולד גמבלר בדיוק כמו אייבי

אם היה לו מזל הוא היה כובש את העולם

למעלה