השאלה האם זה אפשרי-
כבר למדתי שתיד, לא משנה מי המשתתפים, התשובה היא- כן. זה אפשרי. היה מישהו בגרמניה (לדעתי) שהפטיש שלו היה שמישהו יאכל לו את הזין, והוא גם מצא מישהו שהסכים לעשות את זה.
אז כל מה שמתחת לזה- וודאי שאפשרי.
לגבי האם זה נכון- הכרחי, מוסרי, פרקטי ומקובל- אלו כבר שאלות אחרות.
ולכל אחד יש את נקודת ההשקפה שלו על העניין.
אני יכול לתת לך את נקודת המבט שלי- היא לחלוטין לא מחייבת אף אחד אחר, כולל לא את של ידידתך או של השולט שלה.
ראשית , בקשר לשליטה "בכל אספקט בחייה" - אותי, אישית, שליטה כזו לא מעניינת, מכמה סיבות-
האחת- זו מעמסה כבדה מאוד על השולט. אם אני מחליט בשבילה כל דבר, כולל, נניח, מתי היא הולכת לשירותים- הרי שאני צריך להיות זמין עבורה 24/7 ומוכן לענות תמיד בטווח זמן של דקות. מעמיס, ולא מוסיף בעיני שום דבר מהותי לשליטה
השניה- אני אוהב את הנשלטות שלי עצמאיות וחזקות. חלק מהעניין של עצמאותן הוא גם לתת להן להחליט עבור עצמן במגוון של תחומים, רחב ככל האפשר. שליטה כזו, לטעמי, לאורך זמן גוזלת את העצמאות ויכולת ההחלטה של הנשלט- אני לא מעוניין בנשלטת שכזו, אבל יש כאלו (משני הצדדים) ששליטה כזו מדליקה אותם ממש.

השאלה הנוספת שאני שואל את עצמי- אמרת שהיא נשואה, והוא שולט בכל אספקט בחייה, שאני מניח כולל גם את יחסיה עם בעלה ואולי גם בקשר לילדים.
כאן אני חייב למתוח קו אדום.
זה שהיא בוגדת- זה עניינה.
אבל זה שהיא משתפת את בעלה, שלא ברצונו, במשחקי השליטה האלו- זה בעיני קו אדום שאסור לו שיחצה.
בדסמ מבוסס כולו על שלושת היסודות- בטוח שפוי ובהסכמה. ברגע שאתה משתף במשחק הבדסמי שלך מישהו שלא נתן לכך את הסכמתו- גם אם הוא אינו יודע שהוא חלק מהמשחק- יש בכך לטעמי פגם מוסרי מהמדרגה הראשונה.

בקשר ל"יגרום לה להתגרש מבעלה"- אני צריך יותר פרטים כדי שאוכל לתת תשובה מושכלת.