שאלה בנושא רמת השליטה של מאסטר

dan1127

New member
שאלה בנושא רמת השליטה של מאסטר

שלום לכולם :) אני חדש כאן ובתחום בכלל ויש לי שאלה. האם בתור מאסטר רמת השליטה יכולה להיות גם כזו שמאסטר ישלוט כמעט או בכל אספקט בחייה של זו שמקולרת אליו כולל החלטה לגבי התחום של בני זוג? האם קורים דברים כאלה?

חדש

שמכוון גבוה (מדי)
&nbsp
צא ולמד
ותתחיל בקריאה של כל המאמרים, למשל

&nbsp
ולשאלתך אם זה יכול להיות? יכול להיות
&nbsp

dan1127

New member
סליחה על הדיליי המטורף

היה לי עומס בעבודה ובלימודים :)
לגבי המאסטר אז ככה, יש לי ידידה שגילתה את העולם הזה של בדסמ לפני כמה שנים ומאז היא מתנסה בו. היא גם זו שהכירה לי אותו לאחרונה אבל אני אישית כרגע יותר עוסק בגיבוש הזהות שלי בנושא הזה ואם הוא מתאים לי בכלל.
האמת שהשאלה שלי עוסקת בה ולא בי. היא נשלטת ולפני כמה חודשים היא הכירה שולט חדש ועד כמה שהבנתי (כי לא נעים לי לחקור יותר מדי) היחסים ביניהם הם ברמה של שליטה מנטלית. אני מודאג וחושש שאותו שולט יגרום לה להתגרש מבעלה. אולי זה לא צריך להיות ענייני מה שקורה שם אבל בכל מקרה, זו הסיבה ששאלתי קודם לכן אם זה אפשרי בכלל. מה דעתך? ולא רק דעתך אגב, אשמח לשמוע עוד דעות

A לוןA

New member
השאלה האם זה אפשרי-

כבר למדתי שתיד, לא משנה מי המשתתפים, התשובה היא- כן. זה אפשרי. היה מישהו בגרמניה (לדעתי) שהפטיש שלו היה שמישהו יאכל לו את הזין, והוא גם מצא מישהו שהסכים לעשות את זה.
אז כל מה שמתחת לזה- וודאי שאפשרי.
לגבי האם זה נכון- הכרחי, מוסרי, פרקטי ומקובל- אלו כבר שאלות אחרות.
ולכל אחד יש את נקודת ההשקפה שלו על העניין.
אני יכול לתת לך את נקודת המבט שלי- היא לחלוטין לא מחייבת אף אחד אחר, כולל לא את של ידידתך או של השולט שלה.
ראשית , בקשר לשליטה "בכל אספקט בחייה" - אותי, אישית, שליטה כזו לא מעניינת, מכמה סיבות-
האחת- זו מעמסה כבדה מאוד על השולט. אם אני מחליט בשבילה כל דבר, כולל, נניח, מתי היא הולכת לשירותים- הרי שאני צריך להיות זמין עבורה 24/7 ומוכן לענות תמיד בטווח זמן של דקות. מעמיס, ולא מוסיף בעיני שום דבר מהותי לשליטה
השניה- אני אוהב את הנשלטות שלי עצמאיות וחזקות. חלק מהעניין של עצמאותן הוא גם לתת להן להחליט עבור עצמן במגוון של תחומים, רחב ככל האפשר. שליטה כזו, לטעמי, לאורך זמן גוזלת את העצמאות ויכולת ההחלטה של הנשלט- אני לא מעוניין בנשלטת שכזו, אבל יש כאלו (משני הצדדים) ששליטה כזו מדליקה אותם ממש.
&nbsp
השאלה הנוספת שאני שואל את עצמי- אמרת שהיא נשואה, והוא שולט בכל אספקט בחייה, שאני מניח כולל גם את יחסיה עם בעלה ואולי גם בקשר לילדים.
כאן אני חייב למתוח קו אדום.
זה שהיא בוגדת- זה עניינה.
אבל זה שהיא משתפת את בעלה, שלא ברצונו, במשחקי השליטה האלו- זה בעיני קו אדום שאסור לו שיחצה.
בדסמ מבוסס כולו על שלושת היסודות- בטוח שפוי ובהסכמה. ברגע שאתה משתף במשחק הבדסמי שלך מישהו שלא נתן לכך את הסכמתו- גם אם הוא אינו יודע שהוא חלק מהמשחק- יש בכך לטעמי פגם מוסרי מהמדרגה הראשונה.
&nbsp
בקשר ל"יגרום לה להתגרש מבעלה"- אני צריך יותר פרטים כדי שאוכל לתת תשובה מושכלת.

dan1127

New member
תודה על התגובה

לגבי אם בעלה חלק מהמשחק, אין לי מושג אם אותו שולט גורם לה לא לשכב עם בעלה או משהו בסגנון אם כי אני מניח שהתכוונת פשוט לעובדה שהוא לא יודע על כך והוא אכן לא יודע. לגבי גירושין, מאיך שהיא נשמעת זה נראה שהיא מאוהבת בו אם כי יתכן מאוד שבתור חדש בתחום כך מתבטא בעם קשר חזק של שליטה מנקודת מבטה של נשלטת שנשלטת גם מנטלית. אני כן יודע להגיד שהוא גרם לה לבצע אקטים מיניים שהיא לא עשתה אף פעם כולל עם בעלה אם זה עוזר לך יותר לתת תשובה מושכלת.

A לוןA

New member
העובדה היא שכן-

היא עשתה עם בעלה דברים בהוראתו. לא רק שהיא בגדה, אלא גם נתנה לאינטימיות שלה עם בעלה להיות מוכתבת ע"י השולט שלה.
הווה אומר- איבוד עשתונות וערכים רציני ביותר.
&nbsp
אם זה יגרום לה להיפרד מבעלה אני לא יודע, אבל זה שהיא ירדה מהפסים והשולט שלה, בעיני, הוא טיפוס נאלח- בזה אין לי ספק.

למעלה