שאלה בנושא רשיונות

kulight

New member
שאלה בנושא רשיונות

אני מחזיק ברשיון 30 שעשיתי לפני שינוי החוקים (7 שנים בערך) אני מעונין לדעת מה צריך לעשות בכדי להשלים ל 40 , 60 בתי ספר לנושא ועלוית תודה

lizard

New member
בקישורי פורום יש

את האתר של תחבוקה נט. בחלק של מנהל הספנות והנמלים יש כ"ש קטנים. יש שם סילבוס ודרישות. בקשר לביתי ספר ועלויות אני לא יודע. מיכה

עקרבנון

New member
להשלמה ל60

אין כל קורס לצורך השלמה למשיט 60 כל מה שצריך זה 8 ימי הפלגה לחו"ל כאשר בניגוד למה שהיה פעם צריך יציאה וחזרה לארץ בהפלגה וכן אישור בכתב של הסקיפר איתו הפלגת לחו"ל, עם המכתב והדרכון המוחתם אתה נגש ל כ"ש קטנים במשרד התחבורה ומקבל את רשיון משיט 60. בשל השנוי בחוק סביר מאד שתדרש לעשות גם את רשיון מפעיל רדיו בזיקה ל GMDSS אך זה לא תנאי לרשיון אלא להפלגה לחו"ל במידה ואין מפעיל אחר בעל רשיון על כלי השייט.

kulight

New member
תודה

עכשיו כל מה שאני צריך זה חופש שכלל טיול ביאכטה

dov98

New member
לומר לכם משהו: בארצות הברית

הגדולה שיש להCOAST GUARD ומסורת ימית בת כמה מאות שנים, לא צריך רשיון משיט. אבל אצלנו מדינת היידישע פיראטן, צריך. וזה לא הכל מספן המהולל מוציא כל שבוע תקנה חדשה, לגבי רשיונות שייט ויותר מכך לכושר שייט של ספינות בעוד ש: תקנות קיימות בכל הארצות ורק צריך להעתיק אותם כמו שצריך פעם אחת, לא כל שבוע. מצד שני מפליגות אצלנו גרוטאות שבכל מדינה היו מקבלות כושר מדורה, לא שייט. עכשיו איך זה הולך: את התקנות ממציאים כאן כדי להוסיף עוד משרות, אבל אכיפה אין. ממש כמו רפובליקת בננות!

למעלה