שאלה בנושא שיווקי

שאלה בנושא שיווקי

אני עצמאית. עוסק פטור כרגע. אני מתלבטת האם להשקיע בשיווק בפייסבוק או בהקמת אתר
גם מבחינת עלויות וגם מבחינת נראות
מה מביא יותר טראפיק
אשמח לשמוע מנסיונכם
תודה

לא זה ולא זה

רק פירסום האתר באמצעות גוגל בקליקים . מביא לקוחות . הייתר זה סתם זריקת כסף . את קובעת את התקציב . קליק עולה בין2-10 ש"ח
בהצלחה

אבל אתר ללא קליקים לא שווה שקל

תבני אתר בעשר אלף $ אם גוגל לא יקדם אותו בתשלום חבל על כול שקל . אני מפרסם באמצעות גוגל כמה שנים ורואה את התוצאות . ללא גוגל אין שיחות . עם גוגל יש כ10 שיחות ליום

לדעתי בניית אתר.

וזאת משום שמדובר בסוג של נכס\נדלן שתוכלי לטפח לעצמך, בהשוואה להשקעה בפייסבוק שהוא ערוץ חשיפה אחד מיני רבים.
בשני המקרים היה צורך להשקיע משאבים בשיווק, בין אם שיווק האתר ובין אם פעילות חברתית בפיס(ההשוואה של הטרפיק דיי אינדיבידואלית, ותלויה בהרמון גורמים)

IKMarketing

New member
הקמת אתר לעומת דף בפייסבוק

שלום,

לא ציינת באיזה תחום עיסוק מדובר.

בכללי - במידה וחושבים לטווח ארוך הקמת אתר עדיפה על "שיווק בפייסבוק".
ראשית - מבחינת פרסומים וניירת משרדית (כרטיסי ביקור, פליירים וכיו"ב) רצוי מאד לפרסם כתובת אתר אינטרנט. הדבר תורם לתדמית רצינית לעסק.
שנית - באתר תדמית ניתן להכניס הרבה יותר תוכן ובצורה מסודרת יותר - בצורה כזו הלקוח הפוטנציאלי מקבל את כל המידע שהוא זקוק לו בתבנית שהיא מוכרת לו (צור קשר, אודות, חומר על המוצר/שירות וכו')
בנוסף, במידה ואת מעוניינת להתחיל לקבל פניות מלקוחות מתעניינים תוכלי, לאחר הקמת האתר, לקדם אותו במנועי חיפוש.
לגבי עלויות - טווח המחירים לאתר תדמית רחב יחסית. חפשי חברה שתתן לך מחיר הגיוני לאתר תדמית בסיסי יחסית ואל תכנסי להרפתקאות פיננסיות שלא תוכלי לעמוד בהן בשלב זה.

כמובן שאת מוזמנת לפנות גם אלינו בנושא.

בברכה,

איציק קמיליאן
03-5755135
www.ikmarketing.co.il

אתר אינטרנט יותר משתלם

היי,
זכרי שפייסבוק זאת רשת חברתית , אנשים שנכנסים לשם לא מחפשים אותך אלא מתעניינים בחברים שלהם ,
אך כמובן שזה טוב להיכנס לתודעה של יותר ויותר לקוחות ע"י פרסום בפייסבוק במיוחד בשביל למתג את החברה בהתחלה(לטווח קצת)
לדעתי עדיף להשקיע באתר אינטרנט שאותו לקוחות פוטנציאלים מחפשים וכמובן חשוב להשקיע בקידום האתר כדי שיהיה קל ללקוחות שלך למצוא אותך!
אם את מעוניינת לקבל הצעה משתלמת לבניית אתר וקידום / קאמפיין בפייסבוק -דברי איתי בפרטי:)

Yuri Shub

New member
לפני כמה ימים התייחסתי לנושא האפקטיביות של

שתי הפלפטורמות - גוגל מול פייסבוק.

שמפרסמים בגוגל בעצם "קונים" מילות מפתח שהן למעשה ביטויי חיפוש שהגולש הזין בגוגל במטרה למצוא מידע כלשהו, ואילו בפייסבוק הפילוח נעשה לפי תחומי עניין, ונתונים דמוגרפיים.

לדעתי קשה מאוד, ואולי אף לא נכון, להשוות אפקטיביות של פרסום בפייסבוק לעומת גוגל. יש עסקים להם פרסום ושיווק בפייסבוק יביא תוצאות טובות יותר ובעלות נמוכה יותר, ויש עסקים שפייסבוק הוא לא המקום המומלץ עבורם לנהל בו קמפיים פרסום (לדוגמא, עסקים שהתוכן שלהם הוא מורכב לצריכה במסגרת של מדיה חברתית - מוסכים, שירותים טכניים למינהם, פורצי מנעולים, לוכדי נחשים וכו'), ולהם מומלץ להשתמש במערכת הפרסום של גוגל.

אני חושב שכדי שעסק ידע מה יותר מתאים לו, פייסבוק או גוגל, הוא צריך קודם כל לקבוע בבירור מה היא המטרה העסקית שהוא רוצה להשיג בעזרת פעילות שיווקית באינטרנט. אם אתה מנעולן, ואתה רוצה לקוחות שנתקעו מחוץ לבית או מחוץ לאוטו והם צריכים פריצה - לך לגוגל. אם אתה מנעולן, ואתה רוצה להגדיל את סל המוצרים שלך גם להתקנות מנעולים בבתים, או התקנות של מנעולים מודרניים ומשוכללים (יכול להיות שאין דבר כזה, אני רק רוצה להביא דוגמא) אז לך לפייסבוק לצורך קמפיין מיתוג (לקוחות שצריכים פריצה לא יחפשו פורץ בפייסבוק). פתח בפייסבוק דף עסקי, העלה תוכן מעניין שנותן ערך סביב עולם המפתחות, כספות, דלתות, מערכות נעילה, מערכות אבטחה לבתים וכו', ובעצם בסס עצמך כאטוריטה בתחום המנעולים והאבטחה לבית. אם תצליח לבנות קהילת עוקבים בפייסבוק שמעוניינים לשמוע ממך ולצרוך את התוכן שלך, תוכל לשווק להם גם מוצרים נוספים.

יורי

למעלה