הכל אודותיי
New member
שאלה בנושא שכר, אודה לכל עזרה
שלום, אני עו"סית, עובדת שנה וחצי בחברה פרטית שנותנת שירותי שיקום לנפגעי נפש בקהילה. (כמו אנוש לדוגמא).
החברה מתוקצבת ע"י משרד הבריאות.
כעת אני בחודש שישי להריון.
בתחילת ההריון המנהלת ניסתה לפטר אותי ופנתה למשרד התמ"ת כדי לקבל היתר לצורך כך,
(היא טענה לכביכול תיפקוד לקוי)
אך מפקחת לחוק עבודת נשים אשר בחנה את הבקשה הגיעה למסקנה שטענותיה מצוצות מן האצבע וכמובן לא נתנה היתר.
אני ממשיכה לעבוד כרגיל.
מחודש ינואר השנה נכנס לתוקף תעריף השכר החדש במגזר הפרטי אשר במסגרתו השכר של כל העו"סים בחברה עולה מ 30 ש"ח לשעה ל38 ש"ח.
שאלתי את חבריי לעבודה והם כבר קיבלו את המשכורת בתעריף החדש ואני לעומת זאת קיבלתי את התעריף הישן.
כמובן ייתכן וזו טעות אבל לאור הניסיון לפטר אותי ברגע שהודעתי על ההריון יש מקום לחשוש שזה ניסיון לפגוע בשכר.
השאלה שלי האם אתם מכירים גוף או ארגון שיכול לסייע לי במצב הזה.
אינני חברה באיגוד העו"סים ולא בהסתדרות...
אשמח לכל עזרה או מידע.
תודה רבה!
שלום, אני עו"סית, עובדת שנה וחצי בחברה פרטית שנותנת שירותי שיקום לנפגעי נפש בקהילה. (כמו אנוש לדוגמא).
החברה מתוקצבת ע"י משרד הבריאות.
כעת אני בחודש שישי להריון.
בתחילת ההריון המנהלת ניסתה לפטר אותי ופנתה למשרד התמ"ת כדי לקבל היתר לצורך כך,
(היא טענה לכביכול תיפקוד לקוי)
אך מפקחת לחוק עבודת נשים אשר בחנה את הבקשה הגיעה למסקנה שטענותיה מצוצות מן האצבע וכמובן לא נתנה היתר.
אני ממשיכה לעבוד כרגיל.
מחודש ינואר השנה נכנס לתוקף תעריף השכר החדש במגזר הפרטי אשר במסגרתו השכר של כל העו"סים בחברה עולה מ 30 ש"ח לשעה ל38 ש"ח.
שאלתי את חבריי לעבודה והם כבר קיבלו את המשכורת בתעריף החדש ואני לעומת זאת קיבלתי את התעריף הישן.
כמובן ייתכן וזו טעות אבל לאור הניסיון לפטר אותי ברגע שהודעתי על ההריון יש מקום לחשוש שזה ניסיון לפגוע בשכר.
השאלה שלי האם אתם מכירים גוף או ארגון שיכול לסייע לי במצב הזה.
אינני חברה באיגוד העו"סים ולא בהסתדרות...
אשמח לכל עזרה או מידע.
תודה רבה!