שאלה בנושא של עוגיות אזני חתול מסוכרות
שלום לכולם הכנו שבלולים מסוכרים אך משום בזמן האפיה כשהתחילו להזהיב למרות שהיו מהודקים החלק הפנימי התרומם כמו טיל כלפי מעלה ונוצר למטה שקע שלא אפוי, אז אמנם המשכנו עוד מס' דקות לאפות והם יצאו טעימות משהו אך מה הסיבה שהעוגיות קיבלו צורה שונה במקום להישאר בצורת השבלול? אודה לכל מי שיוכל לעזור ולענות לנו, תודה רבה
שלום לכולם הכנו שבלולים מסוכרים אך משום בזמן האפיה כשהתחילו להזהיב למרות שהיו מהודקים החלק הפנימי התרומם כמו טיל כלפי מעלה ונוצר למטה שקע שלא אפוי, אז אמנם המשכנו עוד מס' דקות לאפות והם יצאו טעימות משהו אך מה הסיבה שהעוגיות קיבלו צורה שונה במקום להישאר בצורת השבלול? אודה לכל מי שיוכל לעזור ולענות לנו, תודה רבה