שאלה בנושא של עוגיות אזני חתול מסוכרות

שפ10

New member
שאלה בנושא של עוגיות אזני חתול מסוכרות

שלום לכולם הכנו שבלולים מסוכרים אך משום בזמן האפיה כשהתחילו להזהיב למרות שהיו מהודקים החלק הפנימי התרומם כמו טיל כלפי מעלה ונוצר למטה שקע שלא אפוי, אז אמנם המשכנו עוד מס' דקות לאפות והם יצאו טעימות משהו אך מה הסיבה שהעוגיות קיבלו צורה שונה במקום להישאר בצורת השבלול? אודה לכל מי שיוכל לעזור ולענות לנו, תודה רבה
 

cial 1

New member
שף10 תן תמונה? אם אפשרי?

יש כאן עוגיות שבלול בשאלה וגם אוזני חתול קצת מבלבל אותי בטח יוכי מיד הייתה נותנת לך תשובה מדויקת אני לא הבנתי ורוצה לעזור האם? מדבר בעוגיות עם הסוכר ??? או משהו ? אחר גם אשמח לעזור. ערב טוב לך חני
 

שפ10

New member
לחני

ערב טוב מדובר בעוגיות בצק עלים כמו של החנויות שמפוזר עליהם סוכר לצערי הרב אין לי תמונה לעלות לפורום
 

cial 1

New member
ערב טוב ולילה אוב שף10 אני אתן לך משהו?

תנסה הכול פשוט כמובן אתה יודע איך להכין אותם אז כך רק עם סוכר חום וכמובן יכולים להוסיף קינמון או וניל וגם ביחד גם קרוט מלח וגם קורט ציפורן ואז מה זה בטוח יוצאים כי הסוכר חום ידוע זה קרמל מוכן? רק החום של התנור והוא מקבל צורה תנסה עם סוכר חום לעבוד הרבה כמובן במתכונים המתאימים ואין לך שום בעיה זה לב מסוכר גם כך הם נראים? מקווה שעזרתי החג של הנוצרים חגגו על בצק עלים והסוכר חום אני אוהבת לגלוש רחוק לקבל אם לא את המתכון אז לפחות את הרעיון והשאר זה הדימיון מדיגשה לך עוגיות מבצק עלים כמו מה שאני הכנתי עם ריבה אבל המיוחדים הם מבצק עלים לבבות לך על זה הכול יחטפו זאת אצרף לך תמונה. מהלב ללבבות כולם חייבים לעשות זאת א זה לא קשה רק הכלים הדרושים גם ילד יכול להכין אבל לא כמות אגב העוגיות כן יש בהם הכי הרבה מאמץ אם יש הסכמה תן תגובה אשמח תמיד לעזור גם אני מקבלת זאת כטן חני מאחלת לך לילה טוב ומתוק גם בעסק גם בבית
 

שפ10

New member
הנה קישור לאתר עם התמונה

http://www.pesto.co.il/index.php?act=recshow&DT=11:14:743 ולכן לא ברור לי למה שם יצא שטוח ואצלי הם מתנפחים ועולים כלפי מעלה, אשמח לדעת מה לעשות? תודה
 

רותי410

New member
שפ10, שלום. איך אתה מעלה קישור, מעתיק אותו

בהקלדה? כי כך אי אפשר לפתוח אותו. יש דרך אחרת להעלות קישור ושיהיה אפשר לפתוח. אם תרצה, אסביר לך במסרים. יוכי החמודה לימדה אותי.
 

שפ10

New member
העתקת קישור לכתובת

כן תעתיקי ותדביקי בכתובת אין לי מושג אחרת איך עושים זאת
 

רותי410

New member
במקום להעתיק ידנית, אתה מניח את

העכבר על שורת הכתובת של הקישור שאתה רוצה להעלות, מקליק קליק ימני, לוחץ על העתק, ובהודעה שאתה שולח בפורום יורד למטה, לוחץ על ''כתובות אינטרנט נלוות'', ולמטה מניח את העכבר על השורה ראשונה מתחת לכותרת ''קישור'', מקליק קליק ימני ולוחץ על הדבק. אבל צריך לזכור שיש למחוק קודם את התחילית של http://, שרשומה בתחילת השורה, כי הקישור כבר כולל אותה. בהצלחה
 

חנהפ

Active member
אולי בגלל שהיה מהודק מידי

מכיוון שבצק עלים תופח מאוד באפיה, אולי לא היה לו מקום והוא תפח למעלה??
 

שפ10

New member
תודה אבל...

גם כשלא הדקנו חזק זה קרה , אז יש לך רעיון אולי?
 

חנהפ

Active member
לא כל כך, אני גם אופה

כאלה ובדר"כ הם נשארים שטוחים... מה הרוחב של הפרוסות שאתה חותך מהרולדה?
 

שפ10

New member
לחנה

ערב טוב אני מרדד את הבצק שם סוכר וחותך לרצועות של 1-1/5 סמ' ומגלגל
 

חנהפ

Active member
טוב, אני עושה קצת אחרת

מרדדת עלה,מפזרת סוכר,מרדדת קצת גם מעל הסוכר מגלגלת משני צידי העלה כלפי המרכז, מקבלת גליל כפול ארוך וכאן חותכת לפרוסות של ס"מ,"משכיבה" בתבנית אפיה על הצד החתוך ואופה בחום 200 מעלות
 
למעלה