שאלה בנושא תאונב בשטח בי"ס

ה א ח ת 1

New member
שאלה בנושא תאונב בשטח בי"ס

לבת שלי במהלך חוג ג'ודו ניפרק המרפק ממקומו החוג מתקיים אחה"צ בבית הספר בו לומדת היא פונתה באמבולנס לבי"ח ושם נאלצה לעבור ניתוח לשיחזור בהרדמה כללית נאמר לי שהיות והיא מבוטחת ניתן לתבוע שאלתי האם נכון הדבר? ואם כן מהם ההליכים?למי עליי לפנות? האם עליי להיעזר בעו"ד אשמח לקבל מידע תודה

תאונה בשטח בי"ס

שלום רב, אני לא יודעת איזה גורם אמר לך שהיא מבוטחת. יתכן שבמסגרת החוג עשו ביטוח לתלמידים, שזה נהדר ועליך לקחת את הפרטים ממארגני החוג. בנוסף, אל תשכחי כי לכל תלמיד עד גיל 18 יש ביטוח תאונות אישיות מטעם משרד החינוך , ועליך לקחת את פרטי הביטוח מביה"ס בו היא לומדת, ואותם ניתן לתבוע בנוסף, לכל ביטוח שהחוג עשה או לא עשה. בברכה,

שכירת שירותי עו"ד

שלום שוב, תראי, אני תמיד ממליצה כן לפנות לבעל מקצוע. אבל אם הדבר מקשה עליך, אני חושבת שמול תביעת פוליסת תאונות אישיות יתכן ותסתדרי לבד, אבל לגבי תביעת הרשלנות, היא קצת מסובכת ובאמת רצוי עו"ד. בברכה,

ה א ח ת 1

New member
עו"ד ענבר סליחה לא הבנתי

תביעת רשלנות?יש עילה פה לתביעה כזו? האם אני יכולה לתבוע גם את בי"ס וגם את הביטוח של החוג עצמו? הריאלו שני גורמים שונים

השלמות

שלום שוב, כפי שכבר ציינתי קודם, יש לבחון מדוע בנך נפגע בתאונה, האם התאונה ארעה בשל רשלנות מסוימת הרי שיש מקום לתבוע את אותו גורם או גורמים. בנפרד לגמרי, הביטוח של התאונות אישיות, הוא ביטוח פרטי שלא קשור בכלל לשאלה אם הייתה רשלנות או לא, אלא נותן פיצוי בהתאם לפגיעה, והכוונה בביטוח זה שאת לא תובעת את הבי"ס אלא את הביטוח עצמו. לא יודעת באיזה ביטוח מדובר בביטוח של החוג, כזה מהסוג הראשון או מהשני... בברכה,

למעלה