שאלה בנושא תזונה לכל המעוניין ...

lironmarko

New member
שאלה בנושא תזונה לכל המעוניין ...

האם התזונה שלכם כמתחרים בעיקר משתנה בעת התכוננות לקרב זירה או בכלל לקרב (נוגע גם ללוחמי הBJJ טאקונדו ג'ודו וכו') והאם אתם מבינים את השינוי שקורה לכם בתפריט .....למה הוא קורה כי יהיו שיגידו להוריד במשקל אבל הורדה במשקל היא רק פקטור 1 בתהליך של תזונה בזירה
(קליט אה) האם אתם באמת בודקים את הפרות הקדושות בידע מקצועי או מקשיבים למאמן וזהו ? לירון

daskaliano

New member
זה מה שמבדיל בין מקצוען לחרטטן

אם ספורטאי זירה לא מקפיד על תזונה אז ההישגים שלו יהיו בהתאם. לכל ספורטאי תחרותי ברמות הגבוהות חייב להיות תזונאי ולא מאמן שיאמר לו מה יש לאכול. אם הוא יאכל כמו שהמאמן יאמר לו ויתאמן כמו שהתזונאי מייעץ לו אז התוצאה תהיה בהתאם. איך אמר רפול ז"ל: "הנגן אל יטגן והטגן אל ינגן"

lironmarko

New member
חחחח משפט חזק

דקסלו תוציא ספר סיסמאות זה ירוץ טוב מתנות גיוס.... :)

chty

New member
תגובה

תראה.. אתה צודק בכל מילה... אני למשל.. מתאמן ויש לי אף תזנואית שאני ניפגש איתה פעם בחודש או לפעמים שיש תחרות , יותר פעמים.... אך הכוונה פה... שתזונאי... נותן לך תפריט... והמאמן נותן לך תוכנית אימונים.. אתה צריך להתמיד בזה.. וכמו שדסקאלו אמר... צריך להיות רציני.. ולהקשיב לגוף... וגם להתמיד.... מי שסתם לוקח את התוכנית אימונים(ואת את התזונה) ושם אותה על המקרר לא עוזר לו בכלום.. הוא צריך להתמיד... אך בנוגע למשקל וזה.. לי למשל.. הייתה בעיה של משקל.. אך זאת בגלל שאני צומח.. אך זה היה ממש לא בהגזמה... אולי חצי קילו יותר... chty.

למעלה