שאלה בנושא תחבורה באי

• פותח הנושא mmmo1
  • פורסם בתאריך

mmmo1

New member
שאלה בנושא תחבורה באי

אני יודעת שיש כזה דבר להשכיר אופנועים קטנועים טקטורונים או באגי אני יותר נוטת לטרטורון או באגי מי יודע כמה עולה להשכיר?! (נא להגיד מחירים בלירות קפריסיות) מה זול יותר טרקטורון או באגי?! ועוד שאלה: בקשר לפארק המים, מה יש שם? וכמה עולה כניסה?! תודה רבה!

אני לא יודעת מחיר מדויק,

אבל באדי עולה יותר מטרקטורון בנות מהמלון שלי שילמו בהתחלה 200 ליום [לטרקטורון], אח"כ 100 ואח"כ לא זוכרת מה :/ תלכו לשם ותשאלו מחירים הכניסה לפארק מים מחירה נע בין 12 לירות ל14 לירות תבררו עם הנציג של הסוכנות נסיעות, אולי יש הנחות וכאלה. כי חבל גם סתם לעמוד בתורים בקופות

RVD אביב

New member
כמה אנשים נכנסים בבאגי שמשכירים?

שלום אני אביב בן 18 ואני נוסע עם חברים ב23 עד ה30 ורציתי לשאול כמה אנשים נכנסים בבאגי וקצת מידע על מחירים

I t a M a R 1 1

New member
2

יש גם באגי של ארבע... אתה יכול למצוא דיל לשבוע שנע בין 90-120 פאונד תחרוש את העיר אל תיקח מהבן אדם הראשון שאתה רואה.. לצערנו כבר ישראלים נהרגו שם מטרקטורונים..

לגבי הפארק מים!

שווה שווה שווה! יש שם מלא מתקנים שלא ראית בחיים, משו מטורףףף מה שהולך שם.. הכניסה עולה 15 פאונד אבל אולי אפשר להשיג דרך הנציגים במלונות ביותר זול

באר שבע

New member
לבי הטרקטורונים..

באנג'לוס (ליד המולאן רוג') אפשר להשכיר ב-40 פאונד וביום השני בפחות,באגים עולים יותר.עדיף להשכיר שם בגלל שהוא נחשב הכי אמין ובגלל זה הוא עולה קצת יותר מהאחרים.. הפארק מים לא שווה 14 פאונד!...בהמשך של האנגלוס יש חנות שם אפשר להשיג ב-14 פאונד ומונית לשם,שווה לעשות א תהקרטינג (ליד הפארק מים) ,עולה 5.6 פאונד אם היית בפארק מים ו-7 פאונד אם לא. בהצלחה.

למעלה