שאלה בנושא תחבושות לאחר לידה

שלי 9

New member
שאלה בנושא תחבושות לאחר לידה

היי בנות, מישהי יודעת במקרה היכן ניתן להשיג תחבושות מיוחדות לאחר לידה שנקראות MEDI PED XL ? ראיתי אותן בסרטון וידאו של וינייט בכתבה שנקראת "מה להכין לתיק לידה"..הייתי עכשיו בסופר פארם ואין להם אותן..מישהי נתקלה בהן במיקרה או יודעת איפה ניתן להשיגן..? אגב הן נראות כמו טיטולים קטנים ויש להן כנפיים.. תודה מראש

אורלית10

New member
../images/Emo207.gif תגידו, זה לא מוגזם ???

תחבושת רגילות לא יעזרו ?? הדימום כזה חזק ???

הדימום חזק יותר מכל מחזור שהיה לי אי פעם

השתמשתי בתחבושות שנתנו בבי"ח (ממש מעולות, מאוד עבות) + תחבושת רגילה שהבאתי ושמתי מעל. הכי עזר לי - שהתחתונים חד פעמיים
.

דולר2

New member
יש פדים של וינאה

מצוינים קניתי בסופר פארם. ושמתי מעל פד רגיל הסוג הכי פשוט שיש. לא תמיד צריך להחליף את הגדול ובקצב שהחלפתי פדים היה צריך הרבה אז עדיף את הפשוט

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בימים הראשונים היה לי כזה זרם, שפד רגיל היה נראה כמו פלסטר בספיגה שלו. הפדים של בית חולים מעולים, ותחתונים חד פעמיים!!

אני השתמשתי בתחתונים חד פעמיים + תחבושת דקה

עם כנפיים + תחבושת עבה של בית חולים או תחבושת" וניה"

אינדווידואלי

התחבושות של בית החולים מעולות, אבל בלי דבק, אני העדפתי עבות עם כנפיים שרכשתי בסופרפארם (יש המון חברות).

לימור007

New member
המלצה חמה: תחתונים רשת חד פעמי מעולה

ובאמת בימים הראשונים משתמשים בתחבושות של בית החולים, אני בהתחלה הייתי שמה אפילו שתיים. תיק תק זה נרגע ואפשר לעבור בבית לרגילות..... ממש לא היסטריה.

מצד אחד אך מצד שני אני לא יכולתי להשתמש

בכנפיים כמו תמיד כי היו לי תפרים נוראיים וכאב לי בטרוף עם הכנפיים והעדפתי את הפשוטים. בבי"ח השתמשתי בשלהם שהיו מעולים ואח"כ בפשוטים ורגילים אפילו לא עבים במיוחד כי גם ככה כל שניה בערך הייתי בשרותיפ לפיפי או לשטוף תפרים אז התחלופה הייתה רבה

לא היה לי דימום מאסיבי או חזק

היה לי דימום כמו במחזור התחבושות באריזה הכחולה והסגולה של אולוויז עשו את העבודה היטב.

כתומה30

New member
לא בהכרח כל כך חזק

אצלי בסיבוב הקודם הדימום היה ממש מתון. בבי"ח הספיקו לגמרי תחבושות הבי"ח (עם תחתונים חד פעמיים, זה היה נוח). היו לי בתיק גם תחבושות יותר מאסיביות שהבאתי מהבית אבל לא היה בהן צורך בכלל. בבית (אחרי 8 ימים אמנם...) כבר הייתי עם דימום קטנטן וכבר השתמשתי בתחבושות הפחות עבות וסופגות, לעוד כמה ימים וזהו. יצא שאת החבילה של התחבושות הכי עבות וסופגות שקניתי במיוחד לא פתחתי אפילו... (וזה לא היה משהו מיוחד לאחרי לידה, אלא הכי סופגות שמצאתי בסופרפארם בזמנו) בקיצור, תקווי לטוב... יש גם אפשרות כזו בכל אופן.

שלי 9

New member
הדימום די חזק..בלידה הראשונה השתשמתי

ב3 תחבושות של אולוויז בבת אחת..ולכן רציתי תחבושת אחת טובה כמו זו שראיתי בסרטון..

יפה323

New member
באותו נושא - לכל מי שמנוסה האם יש תחתונים

במידות גדולות (46-48). גיסתי הפחידה אותי שהיא לא הצליחה ללבוש מידה XL והיא מידה 38-40 ברגיל.

micpri

New member
החד פעמיות עולות בלי בעייה!

אחרי הלידה הראשונה שקלתי מעל 100 ק"ג ולאהיתה לי שום בעייה להכנס לתחתונים החד פעמיות (וכן התברכתי בישבן רחב מימדים...)

moominit

New member
אני קניתי בשוק תחתוני כותנה של ספתות

בכמה שקלים. הם הרבה יותר נעימים מהחד פעמיים שיש להם גומי מעצבן ותחושה סינטטית אבל אולי זה רק העור הרגיש שלי.. כמה שפחות דברים שיוסיפו לאי נוחות הגדולה ממילא. לגבי התחבושות, כמה שיותר עבה יותר טוב. במיוחד כשיש תפרים זה נותן עוד ריפוד כשיושבים.

למעלה