שאלה בנושא תכשירי הגנה משמש ?

barometer

New member
שאלה בנושא תכשירי הגנה משמש ?

האם אתה ממליץ להשתמש בתכשיר הגנה אשר נותן 100% הגנה מקרינת השמש ? ראיתי את זה בסופר פארם , נדמה לי מוצר של סקיןגרד. זה נראה לי מצויין אבל האם זה לא too good to be true ? תודה על התייחסותך

אין 100% הגנה עם מקדם הגנה. אני מסב

מסביר תמיד שהגנה 100% יש רק אם לא נמצאים בשמש. עם המקדם אתה מוגן רק תאורטית ב- 100%. אתה צריךלמרוח כמה שכבות, כל 2-1 שעות, בלי להזיע ובלי שירד עם המגבת אחר הרחצה וכו' וכו'. הכי חשוב זה לא לסמוך רק על המקדם. יש שיטות יותר יעילות , לבוש נכון, תל, חשיפה קצרה ובשעות נכונות. המקדם יש למרוח על אזורים שלא ניתן להגן עליהם בצורה אחרת.

barometer

New member
אז איך אתה מסביר את הסתירה

הייתי אומר שיותר מוחלט מ- 100% לא יכול להיות. אז אם הם רושמים שאין זה מעניק הגנה מוחלטת באותיות הקטנות ( אגב, אני לא בטוח,אבל ניחא) זה עומד בסתירה ל - 100% ? אז זה כן או לא ? הייתי אומר שעכשיו הצלחת לבלבל אותי יותר ממה שהייתי קודם

barometer

New member
האותיות הקטנות והאותיות הגדולות

ד"ר יקר לאחר תגובתך ההלכתי ובדקתי שוב את הכתוב על האריזה. ובכן בחזית הבקבוק כתוב באותיות קידוש לבנה "תחליב להגנה מקרני שמש 100%" אגב ה- SPF כתוב באופן קטן הרבה יותר. באף מקום על האריזה, לא בחזית ולא בגב האריזה לא כתוב שהתכשיר אינו מספק הגנה מוחלטת! הסייג היחיד שכתוב הוא : "משרד הבריאות קובע כי יש להימנע מחשיפה ממושכצ לשמש גם אם נעשה שימוש בתכשיר הגנה" אין ספק שהיו צריכים לרשום זאת , אבל נראה לי , ד"ר שהצליחו להטעות גם אותך. ואם בארזים נפלה שלהבת מה נגיד אנו אזובי הקיר.

למעלה