שאלה בנושא תפוחי אדמה ירושלמי

שאלה בנושא תפוחי אדמה ירושלמי

ערב טוב.
אני נוהג לפעמים להכין תפוחי אדמה עם אפונה ירוקה.
השאלה עם אני יצליח להכין תפוחי אדמה ירושלמי גם ?
כך אני מכין את תפוחי האדמה עם אפונה.

10 תפוחי אדמה בנונים .
2 בצלים בנוני.
4-5 שני שום
מעט כורכום
מעט כוסרבה יבשה טחונה.
שמן
מלח.
את תפוחי האדמה מקלף וחותך לקוביות בערך 6 מחצי.
את הבצל קוצץ קטן.

שם בסיר מעט שמן ומחמם ומוסיף את הבצל והשום הקצוץ עד השכמה, אחר כך מוסף התבלינים ואז את תפוחי האדמה והאפונה ,מוסיף מי ברז כמעט עד גובה הירקות ומכסה ,מביא לרתיחה ואז מוריד את האש על אש קטנה למשך 40-50 דקות.
מאיר כרמיאל
 

TCHM

New member
אין בעיה...


רק את האפונה תוסיף רק לאחר שתפו"א התרככו מעט.
אחלה!
 
למעלה