שאלה בנושא תשלום למאמנים

ת ק ו ה

New member
שאלה בנושא תשלום למאמנים

האם לדעתכם מקובל והוגן להעלות תעריף לפגישה באמצע תהליך אימון (שהוא מוגבל בזמן?). בהנחה שהתעריף הוגן, האם הכרחי לשנות במקביל לכל המאומנים או שעדיף לגבות את התעריף החדש רק ממאומנים חדשים?

מה שאני עשיתי כשהעליתי את המחיר:

העליתי את המחיר למודרכים חדשים. ולמודרכים הקודמים העליתי רק אחרי 4 חודשים בערך.

העלאת תעריף האימון

את מעלה סוגיה פרקטית מאד והיא סוגיית התשלום.לטעמי התשלום שנקבע בתחילת תהליך מחייב לכל התהליך.אני נוהגת לציין שאת בהסכם התקשרות שאני מחתימה את המתאמנים לפני התהליך.כך שלאחר חתימת ההסכם כלל לא מתקיים דיון בנושא תעריף כספי. באשר להעלאת תעירף אני מניחה שהוא מותאם לתחום בו אנו פועלים ומותנה בנסיון המיקצועי של האימון. דורית מאמנת אישית ומאמנת אירגונית www.doritcoaching.com

אם הייתי עובדת בשיטה שאת עובדת

וקובעת עם מישהו תהליך שהחלטנו על הזמן שלו (למשל, שלושה חודשים) במחיר מסויים, לא הייתי משנה את המחיר לאותו מאומן/ת. זה להפר משהו שקבעתי איתו/איתה.

ת ק ו ה

New member
גם אני מרגישה כך

אני מרגישה מרומה עד כדי מחשבה האם להמשיך איתה בתהליך או להפסיק. (הכל היה נראה אחרת אם בתחילת ההתקשרות בינינו היא היתה מעלה את האפשרות שדבר כזה יכול לקרות)

על כמה זמן החלטתן מראש לעבוד

ביחד? מה היה התשלום הראשוני שהחלטתן עליו ומה התשלום כעת? באופן אישי, אם הייתי מאומנת אצל מישהי שממש היתה עוזרת לי, לא הייתי מפסיקה את האימון בגלל שהיא שינתה את המחיר. יכול להיות שזה קשור לאופי שלה, שזה לא נראה לה ביג דיל, שהיא עברה בעצמה חוויה דומה, או כל אופצייה אחרת. זאת אומרת, אם הייתי ממש מרוצה ממישהי שמאמנת אותי, לא הייתי עוזבת רק כי היא לא מושלמת.... הייתי מדברת איתה על כך, ואומרת לה שהחלטנו על סכום מסויים. ועוזרת לה לראות את זה אולי...

להעלות רק לחדשים

ולא לשנות למתאמנים קיימים. הסכם מחייב לשני הצדדים אלא אם בתוכו יש הבנה (מוסברת וברורה מראש) שכל X חודשים התעריף עולה. אני מעלה רק למתאמנים חדשים ולא מחייבת את עצמי לגבות את אותו סכום מכל המתאמנים (יש לי תעריף קיים ותעריפים מוזלים, למקרים מיוחדים מאד). בהצלחה ענת

תשלום הוא חלק מהסכם כולל

אם נקבעה מסגרת ונקבע תשלום אין להעלות את המחיר באמצע אם לא נקבעה מסגרת ונקבע תשלום ללא סייגים - אין להעלות את המחיר באמצע אם לא נקבעה מסגרת אבל נקבע שהמחיר כרגע הוא X אבל יתעדכן בצמוד ל... או יתעדכן בהתאם למחירי השוק או כל סייג אחר ניתן להעלות את המחיר ורק בהודעה מראש ובהתאם להסכמה ההדדית בתחילת ההתקשרות. אחרת - אין להעלות הסכם, כי זו הפרה. אם את מרגישה שהופר עימך הסכם - תבחני אם מתאים לך או לא מתאים לך לעבוד מול מי שלא עמד בהבטחות אליך.

N e T a s h a

New member
תקוה יקרה

לא משנים את הכללים באמצע המשחק. הסכום לא אמור להשתנות - יהא משכה של מערכת היחסים אשר יהא. בהצלחה

למעלה