שאלה בנושא Google Adwords

yamit20000

New member
שאלה בנושא Google Adwords

שלום, האם מותר חוקית לי להשתמש בKeywords של שמות של חברה מתחרה על מנת למשוך לקוחות לאתר שלי באמצעות תוכנית הפרסום של Google Adwords ? למיטב זכרוני הייתה תביעה בנושא בעבר, רק שאני לא יודע איך זה הסתיים. תודה

Itzik RDVC

New member
לכל קשר עם זה חוקי

ראשית אם אני זוכר נכון, הדבר אסור ולא חוקי, אבל אני לא עו"ד. לדעתי זה אפילו רשום בתנאי השימוש, ממליץ לך לבדוק. בלי קשר אם יש זיכוי שזה לא חוקי או אם מישהו יתבע אותך, זה לא מוסרי. לדעתי חייבים להיות הוגנים בעסקים, זה אולי מקשה על התהליך בשלב ראשון אבל זה נותן פרות בטווח הארוך. תחשבי שמישהו עבד קשה ליצור לעצמו שם בשוק ואתם באים וגונבים אותו. תעשו עסקים טובים והוגנים בהצלחה.

elatdror

New member
באינטרנט GooGle הוא החוק

1. דבר ראשון, נכון זה לא מוסרי וחבל. 2. אם זה אסור בתנאי השימוש את תחטפי BAN מגוגל הרבה לפני שמישהו יתבע אותך 3. את יכולה לבדוק בגוגל לבד אם BRANDNAMES מובילים למתחרים ואני כמעט בטוח שכן 4. חברה יכולה לעתור לגוגל ולבקש לא למכור את השם שלה לאף אחד - ebay עשו את זה לפני כמה שנים ואת יכולה לראות שלחיפוש ebay אין sponsored links 5. אני בספק אם יש כאן סוגייה חוקית [אני לא יודע!] או לפחות לא בעייה חוקית חמורה מבחינה פרקטית כי את תמיד יכולה לקנות את השם של המתחרה ולשים לינק ל Pitch Page שלא יהיה רשום על שמך שיכול להתחזות אולי כעמוד "ביקורות" ולהמליץ\לקשר [רק] לאתר שלך.. מה שגורם לי לחשוב על זה שהוצאת דיבה היא עבירה - אבל באינטרנט יהיה מאוד קשה לאכוף אותה במיוחד אם היא לא נעשית בצורה גסה ומטומטמת--- לאינטרנט יש לפעמים הפתעות קטנות כאלה בשבילך.. רק מקווה שעזרתי

למעלה